Inapel•lable triomf d\'Iván Oulego i Mireia Boscà a la Copa Catalana DH

22/05/2011
DHi

Inapel•lable triomf d\'Iván Oulego i Mireia Boscà a la Copa Catalana DH

Iván Oulego s’ha apuntat aquest cap de setmana un inapel•lable triomf en la segona prova de la Guak Copa Catalana de Descens en BTT, celebrada a la petita localitat lleidatana de Tartareu, a la comarca de la Noguera. El biker del Motoclub de Sant Andreu de la Barca ha obtingut una àmplia victòria amb un registre de 3:09.564, dominant la prova amb autoritat i superant als seus perseguidors amb una diferència superior als 6 segons.
El segon lloc de la general se l’ha endut Xavier Raventós (PC Colominas Gas and Oil), corredor en categoria Sub-23 que ha signat en la primera sèrie el seu millor registre (3:16.46), avantatjant per una mica més de dos segons al tercer classificat, Pol Romero (Probike). També molt a prop d'aquests temps ha acabat Xavier Temporal (XSCDH), quart a la general i primer en categoria màster 30. Joan Vicente Mèrida (Premià de Dalt) ha completat el podi en categoria Èlit.
El circuit, proper al Montsec, presentava molts passos tècnics, amb trams molt llargs de roca i molta pedra solta que ha dificultat el pilotatge dels riders i un sòl molt sec que han convertit el descens en una dura competició. A més, la intensa calor que s’ha viscut durant tota la jornada ha augmentat més si cap el nivell d'exigència de la prova.
Per la seva banda, Mireia Boscà (El Pedal), prossegueix la seva bona marxa en el Campionat, i s’ha adjudicat el triomf final amb un registre de 4:31:699 aconseguit en la segona màniga, superant a Carla Adalid (CE Corriol) i a Anna Gutiérrez Puigarnau (Bike House-Tomàs Domingo), que han acompanyat a la guanyadora a les places d'honor. La cita de Tartareu ha comptat amb una participació prop dels 200 participants.

La Guak Copa Catalana de Descens prosseguirà la seva marxa a finals de juny desplaçant-se fins a Port Ainé, a les terres de Lleida.