La Copa Catalana de trial arrenca el proper 29 de maig

19/05/2011
Trial

La Copa Catalana de trial arrenca el proper 29 de maig

Amb una imatge totalment renovada i com a patrocinadors principals X‐UP Energy i KRONOS Sportwatches, la Copa Catalana de Trial 2011 tornarà el proper 29 de maig al municipi osonenc de Sta. Maria de Corcó ‐ L’Esquirol en el marc de la multitudinària pedalada Cabreres‐BTT. Seran un total de sis proves repartides entre maig i novembre. Després de la prova de Sta. Maria de Corcó ‐ L’Esquirol la Copa Catalana s’enfilarà fins Sant Julià de Loria ‐ Naturlandia (Andorra) el dia 10 de juliol, l’estació de Vallter2000 a Setcases serà la tercera parada, ho farà el dia 17 de juliol. Ja passat l’estiu es traslladarà fins a la comarca del Maresme, en el petit municipi d’Òrrius, el dia 2 d’octubre, el dia 23 del mateix mes la prova serà a Terrassa a les instal∙lacions de l’ATHC. El punt final tindrà lloc al peu de la muralla del parc del castell de Montjuïc de la capital gironina el dia 13 de novembre.
Les inscripcions es podran formalitzar anticipadament fins el dilluns abans de cada prova al web http://www.trialsport.es/ o bé el mateix dia de la prova de les 08:30 fins les 09:30, sent la sortida pels més matiners a partir de les 9h. En totes les proves els participants es trobaran amb un recorregut de cinc zones on s’hauran de fer dues passades.
A la prova inaugural que es disputarà a la porta d’entrada del Collsacabra s’esperen més de cent esportistes vinguts d’arreu de Catalunya, Andorra, Comunitat Valenciana, Aragó i Madrid.
A més la competició catalana comptará amb les categories de Kid's Cup i les d'Open Cup, mantenint així la filosofia dels seus inicis: La promoció per sobre de tot.
Totes les categories hi seran representades i els nivells seran assequibles per a tothom. Es disputaran les categories de benjamins (7 anys i menys), principiants (8‐9 anys), alevins (10‐11 anys), infantils (12‐13 anys), cadets (14 anys i més), les open de nivell blanc, blau i verd i finalment la màxima categoria, la expert, reservada per als millors.
Gerard Aguilar és un dels noms propis de la Copa Catalana. Ha guanyat les dues anterior edicions. La primera prova es disputarà a casa seva i jugar a casa sempre li pot donar alguna avantatge. Tot i això, aquest any els adversaris no ho deixaran gens fàcil tal i com s’està veient a la Copa Osona. Rafa Tibau, un dels homes forts de la temporada i que es perfilava com un ferm candidat al triomf final estarà uns mesos apartat de les zones després de la lesió soferta a la Copa Espanya. Però la lluita no només hagués estat cosa de dos; tenim a Joan Figueras, Ferran Granollers, Alex von Arend, Guillem Mauri, ... les diferències entre ells son mínimes i tots tenen clares opcions d’estar en les primeres posicions de podi.
Enguany tots els participants també tindran importants premis. Des dels obsequis exclusius de cada prova fins els premis finals dels col∙laboradors: Kronos, Eassun, Fisiocrem, PowerBar i Thule (Rovira Vic).