Tot preparat per l´ Anoia Race Tour

12/05/2011
BTT

Tot preparat per l´ Anoia Race Tour

Aquest dissabte es posa en marxa l’operatiu que transformarà la comarca de l’Anoia en l’escenari de la primera edició de l’Anoia Race Tour, l’esdeveniment multidisciplinari que aglutina diferents modalitats esportives a l’aire lliure i que tindrà lloc aquest 14 i 15 de maig.
L’Anoia Race Tour suposarà un excelent marc de curses sent la bicicleta de muntanya una de les seves especialitats. Els participants podran optar entre completar el recorregut, sempre amb GPS (tots els corredors ja han d’haver rebut el track de la prova) ja que el recorregut no estarà senyalitzat, en una única etapa, o bé repartir els 130 quilòmetres en dues etapes. La segona i tercera modalitat de participació serà caminant o corrent, on els participants podran completar el recorregut en dues etapes, de 25 i 32 km respectivament o bé una sola de les dues etapes.
Recordar que hi haurà punts de control i d'avituallament al llarg de tot el recorregut, tant líquid com sòlid, i amb indicacions de fonts potables de la zona. Les respectives curses finalitzaran amb botifarrada popular que servirà per a molts com a aperitiu per a començar les altres activitats programades. Es tracta d’una autèntica festa que comptarà també amb una zona de degustació de productes típics de la comarca, com les vinyales de Rubió, la botifarra de Calaf o el cigronet de l’Alta Anoia, així com activitats complementàries que van des de visitar l’observatori astronòmic, passejar pels carrers de Pujalt amb Seg Way, visitar el campament de la memòria històrica, fins a enlair-se amb globus i gaudir de la zona d’inflables o el circuit permanent de BTT per als més menuts. Durant la nit de dissabte hi haurà també música en directe per a que no paris ni un segon amb “Black Kiss Superstar”, “Sonidos del Desierto” i concert de Bossanova, i s’ofereix la possibilitat d’acampar al mateix poble de Pujalt per així recuperar forces per a l’endemà.
L’Anoia Race Tour també conviurà amb un Raid Eqüestre de dos dies ja que dissabte es disputa el Campionat d’Europa de Raid de Llarga Distància, amb un avituallament just a la zona d’acampada de l’Anoia Race Tour, fet que permetrà als acompanyants viure de primera mà com s’avitualla, respatlla i cuida els cavalls. Els participants del raid, vinguts d’arreu d’Europa, estan convidats, un cop acabi i hagin deixat els cavalls a les quadres de Cal Graells, a unir-se a l’acampada de l’Anoia Race Tour.
Finalment seran vora 250 els participants que gaudiran d’aquest divertit cap de setmana. Pel sol fet de participar, els corredors optaran a una llarga llista d'obsequis i premis, a més a més dels que es repartiran entre els més ràpids de la competició. Per aquest motiu, bona part dels inscrits ho fan colectivament, animant a la família, companys de  feina, del gimnàs o la colla d’amics. Alguns dels obsequis a sortejar seran material esportiu, productes artesans de la zona, visites gratuïtes a la bodega Cal Bonastre, amb cata de vins inclosa i samarretes firmades per l’Àlex Crivillé, entre altres.
Recordar que encara queden places per a la caminada. Afanya’t i reserva ja la teva plaça a través de la pàgina web www.ocisport.net, on també trobaràs més informació detallada de la cursa.