Doble jornada de BTT al GP Massi Copa Catalana de Vall de Lord

05/05/2011
BTT

Doble jornada de BTT al GP Massi Copa Catalana de Vall de Lord

El cap de setmana del 7 i 8 de Maig l'atenció del BTT es desplaça fins a la localitat de Vall de Lord, comarca del Solsonès. La cita, puntuable per al Gran Premi Massi Copa Catalana Internacional, oferirà molts al•licients, entre ells la doble jornada de competició, amb la disputa de la Kids Cup i una contrarellotge individual el dissabte i la carrera el diumenge.
Ja està confirmada la participació d'equips internacionals de primer nivell, així com també la selecció de Japó, que encapçalen la llarga llista d'inscrits.
El circuit dissenyat pel Club BTT Vall de Lord transcorrerà per cinquè any consecutiu pels sectors de Vilasaló i de la Torreta, amb un total de 6,8 km i un desnivell de 275 metres, amb un recorregut exigent i molt característic que el diferencia de la resta d'escenaris del calendari, amb trams i sectors molt estrets i revirats.
La contrarellotge es disputarà en bona part del traçat, retallant alguns sectors intermedis. En total, serà una lluita contra el temps i uns 4 quilòmetres previstos per a aquest primer dia de competició, disputats sobre un recorregut amb zones tècniques molt interessants. Prèviament, al migdia, es celebrarà una nova edició de la Kids Cup, una carrera destinada als més petits i joves, i que una vegada més impulsa el Club BTT Vall de Lord en la seva voluntat de fomentar l'ús de la bicicleta i la pràctica esportiva.
Per al diumenge 8 d'abril els ciclistes s'enfrontaran al circuit complet plantejat pels organitzadors, un recorregut de gairebé 7 quilòmetres i un desnivell acumulat de 275 metres que els participants hauran de cobrir en diverses ocasions. Les característiques del traçat i les particularitats del recorregut, amb trams de carrera molt estrets, obligarà a realitzar tres sortides. Després de les inscripcions, a les 9.30h del matí es donarà les primera sortida a les categories cadets, fèmines júnior, màster 40, 50 i 60; a les 10.45hes donarà la segona sortida a les categories júniors, fèmines Èlit i sots 23 i màster 30, mentre que des de les 12.30h del migdia s'enfrontaran al circuit les categories Èlit masculina, Sots-23 i Sots-21.
Ocisport, promotor del Campionat, recorda a tots els interessats que el procés de Preinscripció finalitza el dijous 5 de maig, evitant així el recàrrec de 5 euros per a aquells que s'inscriguin en aquesta prova de Vall de Lord amb posterioritat a aquesta data.

Nota d´ Ocisport