Joan Llordella, primer líder de la “Terra de Pas”

25/04/2011

La Cursa de BTT disputada aquest dilluns de Pasqua, a Vilajuïga, va reunir la “plana major”, amb els Llordella, Freixer, Gómez o Trayter, i va tenir l’al•licient afegit del nou “Open Terra de Pas”, amb tres proves puntuables per a totes les categories, dins l’Open Tàctic, i el corredor de Campdevànol Joan Llordella (Ambisist) és el primer líder en la categoria reina d’Èlit, que va dominar clarament la cursa de tres voltes, en un circuit d’11 quilòmetres considerat dur, però molt divertit, per les rodalies de Sant Pere de Rodes, amb sortida al Celler Espelt. A 3 minuts van entrar Francesc Freixer (Bicis Esteve) i Alejandro Gómez (Ambisist).
Els guanyadors de la resta de curses: Júnior, Edgar Valero (Bicis Esteve); Màster 30, Jordi Costa (Starbike); Veterans 40, Pere Sánchez (Porqueres); Cadet, Oriol Ruiz (Ambisist); Fèmina Èlit, Mariona Cátedra (Palautordera); Infantils, Josep Duran (Medina Llagostera); Fèmines Infantils, Magda Duran (Godoy Cardedeu); Fèmines Cadet, Ariadna Trias (Palafrugell).
A les curses de promoció, en circuits de 1 i 2 quilòmetres: Alevins, Jofre Cullell (Farners) i Mireia Trias (Palafrugell); Principiants, Aleix Verge (Ayats Cicles) i Ivette Espinar (Banyoles); Benjamins, Eudald Fàbrellas (Enplater) i Llúcia García (Guixols).