Prop de 600 bikers protagonitzen la prova d’El Catllar de l’Open BTT Tour

20/04/2011
BTT

Prop de 600 bikers protagonitzen la prova d’El Catllar de l’Open BTT Tour

Fa no massa dies Òdena es vestia amb el seu millor tratge de llums per acollir per primera vegada una prova de l'Open BTT Tour, i el resultat va ser més que satisfactori. Ara, ha estat la localitat d’El Catllar la qual, tot i que era la quarta ocasió que rebia una prova de l'Open BTT Tour, s'ha vestit a l'última per estar a l'altura del calendari que la visitava, i, com en ocasions precedents, la parròquia biker va respondre a la trucada. Més de 500 bikers no van voler perdre la tercera prova d'aquesta temporada del calendari líder de marxes populars de mountain bike.

Un gran ambient

Igual que en les cites anteriors, la d’El Catllar va gaudir del millor ambient biker, el qual es va començar a assaborir ja a primera hora del matí, amb la pedalada infantil. Aquesta, que recordem és gratuïta, va comptar amb la participació de més de 50 nenes i nens, que van gaudir de valent d'un recorregut de poc més de dos quilòmetres, especialment pensat per a ells. A l'Open BTT Tour li agrada la pedrera, fomentar el BTT, i, per això, què millor que les pedalades infantils.
La qualitat d'una pedalada es mesura per diversos paràmetres. Per una bona organització, pel disseny dels recorreguts, per la bellesa dels mateixos, per el marcatge dels recorreguts o per la qualitat dels avituallaments, una sèrie de premisses que de nou van tornar a donar-se a El Catllar. Tots els bikers van lloar la varietat dels dos recorreguts dissenyats per a l'ocasió, de 17 i 38 quilòmetres, en els quals els senders, trialeres i pistes atractives van estar a l'ordre del dia.
I, com sempre, al voltant del village, situat a la Torre d'en Guiu, es va anar assaborint el millor ambient de BTT, on els bikers que anaven arribant després de l'esforç realitzat repassaven la sortida, sense perdre un ull de les novetats que oferien els expositors. Un ambient que ja es va començar a mastegar en el precís instant que Jordi Porta, regidor d'esports de l'ajuntament del Catllar, va donar per inaugurada la jornada biker, i que, vist el resultat final, probablement es torni a viure la temporada que ve. L'Open BTT Tour agrada a El Catllar.

Tortosa, el 8 de mig

Celebrada la prova d’El Catllar, l'Open BTT Tour torna a Tarragona el proper 8 de maig. Tortosa, capital del Baix Ebre, té l'honor d'acollir la quarta prova d'aquest calendari. En col.laboració amb la Penya Ciclista Baix Ebre de Tortosa es van a dissenyar, com sempre, els millors circuits possibles, que en aquesta ocasió tindran un quilometratge de 18 i 38 quilòmetres, més els 2 km de la pedalada infantil. La sortida i l'arribada estarà situada al Parc Municipal Teodor González, al centre de la població. I per a tots els que vulguin gaudir d'un complet cap de setmana en família o amb els amics, el Club Open BTT Tour disposa d'interessants descomptes en allotjaments i activitats.

Resta de calendari Open BTT Tour 2011

08 de maig   Tortosa (Tarragona)
19 de juny   Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
03 de juliol   Ponts (Lleida)
09 de juliol   Esterri d'Àneu (Lleida, nocturna)
11 de setembre  Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)
per designar    per designar

Nota d´ Open BTT Tour