El bolivià Alejandro Gómez, el millor al Gran Premi Tàctic

18/04/2011

El corredor de Bolívia que viu a Barcelona, Alejandro Gomez (Ambisist) es va imposar en la cursa d'èlit amb un "frec a frec" amb Freixer (Bicis Esteve) però Gòmez va poder arribar en solitari guanyador a la tercera volta seguit de Freixer i Vinyas.
La segona cursa va ser pel màster 30 Jordi Costa (Starbike) i Lluís Cortadellas (Palautordera) primer júnior.
El guanyadors de la tercera van ser: veterà 40 Pere Batllori (CC Banyoles), cadet Oriol Ruiz (Ambisist), veterà 50 Ramon Rosanas (Ambisist), fèmina èlit Rosa Maria Riera (Cosmopolitan), veterà 60 Miquel Parera (Parets).
Xevi Ferrer (Radikal Bikes) va ser el millor infantil i Magda Duran (Godoy Cardedeu) i Laia Fores (Serinyà) cadet.
La novetat de les curses de promoció va ser el canvi d'horari que ha passat de les 9h a 11'30h i en principi el canvi va agradar.
I els primers de benjamins, principiants i alevins van ser:
Eudald Fabrellas (Enplater), Marina Boadas (Platja d'Aro), Aleix Verge (Bicis Esteve), Ivette Espinar (CC Banyoles), Manel Corralero (Gènesis Blanes), Berta Orozco (Guíxols).
La matinal va ser organitzada pel Sport Ciclista Guíxols amb una participació que va superar els 250 corredors.
El proper Open Tàctic de BTT serà a Vilajuïga el dilluns 25 d'abril.

Text: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)