La Conca del Daró aplega 500 practicants

18/04/2011
BTT

La Conca del Daró aplega 500 practicants

El Club Ciclista Daró de la Bisbal, capital del Baix Empordà, ha organitzat un any més una de les marxes de BTT més populars de les comarques gironines "La Conca del Daró" que ha reunit més de 500 amants del BTT.
I com sempre els organitzadors han cuidat tots els detalls amb un bon potencial humà perquè els "bikers" poguessin gaudir d'una matinal divertida amb uns recorreguts de 35 i 20 km per zones de les Gavarres i el "xiqui" de 10 km pels nens i nenes per les rodalies del Castell d'Empordà.
De manera especial caldria destacar els diferents encants que han pogut gaudir els amants de la natura i el nostra país  com "la Creu dels Frares", "el Dolmen de la Roca de l'Aglà", "l'Església de Fitor","el Pou del Glaç del Mas Cals" o " Santa Llúcia de l'Arboç". I com a novetat també es va obsequiar amb un fuet a tots els que van poder pujar "la pujada del Fuet "sense fer peu a terra" i ho van aconseguir 16 "biqueros".
Dintre els al•licients de la tornada cal destacar la samarreta record, sorteig de material i la clàssica botifarrada amb bunyols inclòs. Llàstima d'alguna caiguda, cal ser més prudents per gaudir millor del nostra apassionat BTT.

Text: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)