Kugler, Heras, Trayter, Pinto… favorits per la VolCAT Ara Lleida

15/04/2011
BTT

Kugler, Heras, Trayter, Pinto… favorits per la VolCAT Ara Lleida

Estem a dues setmanes de la celebració de la cinquena VolCAT i es van concretant els detalls de la cursa per etapes més important que se celebra en territori català. Un dels punts que quedaven per a confirmar eren els noms dels corredors més importants que volien apropar-se a disputar aquesta competició de 3 etapes.
El nom més internacional i amb un millor palmarès en curses de Marató és el corredor suís del Multivan-Merida Andreas Kugler. El company d’equip d’Hermida és l’actual Campió Nacional de Marató, actual medalla de bronze en el Campìonat Europeu i ha estat dues vegades segon a la duríssima Bike Transalp. Kugler ve de quedar 8è a la Absa Cape Epic d’aquest any, el que sens dubte li haurà servit com un gran entrenament que farà que arribi en unes grans condicions físiques.
Un altre nom de gran nivell i no menys ressò mediàtic és el de Roberto Heras. El gran campió de carretera s’ha anat reconvertint al món de les curses per etapes en bicicleta de muntanya en els últims anys i sempre ha demostrat tenir un altíssim nivell, guanyant la Titan Desert en el 2010. Segur que serà a les posicions capdavanteres.
Desde Portugal ens arriba Luis Leao Pinto, actual campió nacional de marató i amb nombroses victòries en curses nacionals de XC i Marató. Pinto ha estat en aquest 2011 el company d’equip de de la Peña a l’Andalucía Bike Race i de Roberto Heras a l’Absa Cape Epic, el que demostra el nivell del corredor portuguès.
Un altre dels noms que de segur serà a les primeres posicions és el del gironí Marc Trayter, que ve de fer segon aquest cap de setmana a la primera Copa d’Espanya de Marató. En Trayter, vagi on vagi, sempre és un dels candidats a la victòria final.
Però a més d’aquests corredors, ja són quasi 300 els valents que s’han apuntat a aquesta gran aventura de 3 dies. Volem recordar, a més, la possibilitat de poder participar en una sola de les etapes, tot i que s’ha de fer inscripció anticipada, ja que les places són limitades.

Per a més informació, podeu contactar amb Ocisport al 93.808 80 91 o a info@ocisport.net