L´ Open de Descens dels Països Catalans arrenca al juny

15/04/2011
DHi

L´ Open de Descens dels Països Catalans arrenca al juny

La Comissió de Descens de la FCC vol comunicar que aquest 2011 comença el 5 de Juny, l'Open de Descens dels Països Catalans.  Aquest Open de Descens seran curses a l'abast de la majoria de clubs, amb uns cronometratges oficials realitzats pel Comitè d' àrbitres de la FCC. La Comissió de Descens espera arribar en un proper futur a que es realitzin curses de descens on fins ara per recursos econòmics dels clubs no arribaven. Preu inscripció serà de 23 euros.
Aquest Open de Descens dels Països Catalans, com la Copa Catalana contemplen 2 dies organitzatius, amb entrenaments els dissabtes i competició diumenge, amb remuntes, circuit marcat i serveis sanitaris dos dies. S'hauran de fer pre-inscripcions com fins ara, amb un increment de 5 euros si es fa més tard del dimecres a les 24h.
Una de les novetats per aquest Open, serà que es podrà fer llicència per un dia. S'ha de tenir en compte però, que només es podrà fer ús en una cursa al llarg d'aquest Open, i que el dissabte d'entrenament serà també obligatòria l'assegurança i el dorsal si es vol entrenar.

Open de Descens dels Països Catalans 2011

5 de Juny - Cervià de Les Garrigues
19 de Juny - Tossa de Mar
31 de Juliol - Vallter 2000
28 d'Agost - La Molina

Per a més informació d'aquest Open, podeu consultar els reglaments de Descens de la FCC a http://www.ciclisme.cat/normativa/normativa_descens.pdf

Si teniu cap consulta o voleu col•laborar amb la Comissió de Descens, us podeu adreçar al facebook de Descens Català o via e-mail a descens@ciclisme.cat