El primer congrés de formació competitiva en l´ Esport també inclourà el ciclisme

14/04/2011
Carretera

El primer congrés de formació competitiva en l´ Esport també inclourà el ciclisme

Entrenador/a 360º és un congrés que reunirà experts i ex esportistes professionals de prestigi per parlar i debatre sobre la gestió competitiva en diferents esports tant d’equip com individuals. Són les primeres jornades adreçades a la figura de l’entrenador de qualsevol modalitat i disciplina esportiva ja siguin tècnics, gestors i directius de clubs, professionals que es dediquen a la formació d’esportistes, esportistes en actiu, estudiants per a entrenadors o tècnics, membres de federacions, educadors socials, etc. Entrenador/a 360º se celebrarà, els propers dijous 16 i divendres 17 de juny, a la seu de l’IDEC-Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Els assistents obtindran un certificat acadèmic que avalarà els coneixements adquirits.
El congrés aplegarà un total de nou ponents amb trajectòries professionals destacades en el món esportiu que aportaran les seves experiències i abordaran la gestió competitiva de l’esport des de diferents vessants. A la primera jornada parlaran: l’ex tennista Àlex Corretja (Treball en equip); el jugador d’hoquei herba Santi Freixa (Gestió de la Diversitat), l’entrenador de futbol Juanma Lillo (Comunicació), l’ex ciclista Pedro Delgado (Lideratge) i l’ex entrenador d’handbol Xesco Espar (Motivació). El segon dia els protagonistes seran: l’ex futbolista i entrenador de futbol Eusebio Sacristán (Ges¬tió de l’Entorn), el pilot Isidre Esteve (Esperit de Superació), l’entrenador de bàsquet Aíto García Reneses (Talent), i la nedadora Gemma Mengual (Èxit).

Les inscripcions al congrés ja estan obertes i es poden realitzar a través del web:
www.entrenador360.com. L’aforament serà limitat i el preu és de 195€ i de 175€ pels alumnes i ex alumnes de l’idEC-UPF i de l’INEFC.