El Catllar acull l´ Open BTT Tour el proper diumenge

13/04/2011
BTT

El Catllar acull l´ Open BTT Tour el proper diumenge

Territori no massa conegut per molts bikers, l'Open BTT Tour vol apropar a tots els practicants del mountain bike la màgia del Catllar per a la pràctica del MTB. De fet, aquest terme, situat a la part baixa del Gaià, dins de la demarcació històrica del Camp de Tarragona, és la quarta vegada que acull una prova de l'Open BTT Tour, el que ja és indicatiu de la seva pluralitat biker.

Nous i espectaculars camins

Aquesta quarta vegada, com en les ocasions precedents, en col.laboració amb 'Els amics de la colla de BTT del Catllar', s'han dissenyat dos circuits espectaculars, en el qual els senders i la diversió seran el denominador comú. El primer, el curt, tindrà uns 17 quilòmetres. No presenta cap tipus de dificultat i és accessible per a tots els bikers. El segon ja és de 38 quilòmetres, i és més exigent. Al llarg del mateix predominen els corriols, les pujades pronunciades i les baixades divertides. Com sempre, la sortida la realitzen tots alhora. Els primers quilòmetres són neutralitzats per l'interior del casc urbà, i, després de deixar enrere els carrers del poble, començaran els primers quilòmetres en pujada en direcció al pantà. Per al recorregut curt hi ha previst un avituallament al quilòmetre 10, i dos per el llarg, en els punts quilomètrics 15 i 26. Dues parades aquestes últimes que vindran molt bé als que hagin optat pel recorregut llarg per gaudir d'alguns dels punts més bonics de l'itinerari, com els corriols pel bosc de Mas Enric, altres corriols i camins de pujada o el pas al costat de la riera direcció a Ardenya, abans d'arribar de nou a El Catllar. I és que, si bé la proposta curta és molt accessible, la segona és una mica trenca cames.
I, amb anterioritat, la pedalada infantil serà l'encarregada d'inaugurar la matinal de mountain bike. El village de la pedalada, on està situada la zona de sortida i d'arribada, amb totes les carpes, està situat a la Torre d'en Guiu, un espectacular parc on està situada la piscina del poble.

Ja hi ha més de 300 inscrits

A falta de cinc dies, ja hi ha més de 300 inscrits per a aquesta prova. Saben de la bellesa de la proposta, i que el temps acompanyarà per gaudir d'una bona jornada de bicicleta de muntanya. Recordar que, com en tota prova de l'Open BTT Tour, el límit d'inscripcions està en els 800 participants.

Fitxa tècnica El Catllar

Dia: 17 d´abril
Lloc: El Catllar (Tarragona)
Hora de sortida: 09.30 hores (pedalada infantil). 10.00 hores (pedalades adults)
Lloc de sortida: Torre d’en Guiu
Recorreguts: dos (17 i 38 quilòmetres)
Preu: 15 euros federats i 20 no federats. Socis del Club Open Natura (13 i 18 euros). El preu inclou els avituallaments, la botifarrada, la bossa d’obsequis, i els serveis d’ambulància i dutxes

Més informació: www.opennatura.com, 650 944 076