Bernat Guardia, el més ràpid a Maçanet de Cabrenys

12/04/2011
DHi

A Maçanet de Cabrenys (Girona) es va celebrar el passat cap de setmana l'European Nissan Donwhill Cup, puntuable també per l'Open d'Espanya de Descens 2011. Amb una magnifica inscripció  de 267 corredors va donar inici la mànega classificatòria on només passarien els 150 millors temps, i els millors 5 corredors de cada categoria. A la final van arribar els millors, i el més ràpid va ser Bernat Guàrdia amb un temps de 2:26,933, seguit a un sospir pel Sub-23 Antoni Ferreiro a 0,134 segons, tercer el corredor francès  Cédric Gracia amb un temps de 2:28,557. Acompanyant al podi Ivan Oulego en quarta posició i a Julien Camellini cinquè.
La Selecció Catalana de Descens va ser present convidada per l'organització amb 6 corredors, 3 júniors i 3 cadets. El millor català de la selecció, Daniel Algarra va quedar quart a la categoria cadet a poc més de un segon del podi.  El corredor de Sant andreu de la Barca, Guillem Jorba va ser el més destacats entre els Júniors seleccionats, quedant en una excel•lent cinquena posició donat el alt nivell internacional present al MASDH 6.
El altres representants van ser Jonathan Anaya, Dani Rubau, Jordi Junyent i Nils Perales que van lluitar contra el temps en un circuit molt treballat pel club BTT Senglanassos i tècnicament molt exigent.

Fotografia: Guillem Jorba
Font fotografia: Santi Jiménez