Domini polonès a Corró d´ Amunt

10/04/2011
BTT

Domini polonès a Corró d´ Amunt

El corredor internacional sots-23 Marek Konwa (Milka-Trek MTB) i Maja Wloszczowska (CCC Polkowice) s’han adjudicat aquest diumenge el triomf al Gran Premi Massi-Copa Catalana Inernacional celebrat a Corró d’Amunt, a Les Franqueses del Vallès (Barcelona). El ciclista polonès i el francès Marc Colom han dominat la prova des de la fase inicial i durant tot el circuit, d’uns 8 kilòmetres de longitud aproximadament. En la última volta s'ha decidit finalment la primera posició entre Marek i Marc i finalment ha estat Marek Konwa el primer en creuar la meta amb 22 segons d’avantatge, després de cobrir les quatre voltes  amb un temps de 1:30:55. El galès Marc Colom (Calvisson VTT), que el dissabte s’apuntava la victòria en la prova contrarellotge acabava primer en categoria èlit i segon a la general. En Joan Llordella (Ambisist) ha realitzat una molt bona actuació sempre intentant enllaçar amb els del capdavant i ha arribat tercer a la general (segon èlit) i ha aconseguit els punts necessaris per posar-se líder del campionat. El corredor osonenc Francesc Freixer (Bicis Esteve) completava el podi èlit després de realitzar una excel•lent cursa anant de menys a més.
La carrera de Corró d’Amunt ha disfrutat d’una excelent participació, batent el rècord de passades edicions, amb més de 400 inscrits i una àmplia representació estrangera, amb ciclistes de França, Polònia, Holanda y Portugal, entre altres. La jornada ha estat marcada per un sol radiant i amb altes temperatures per sobre dels 27 graus. El terreny estava en perfectes condicions per la pràctica de BTT, amb un circuit que els corredors han qualificat de ràpid i molt dur, amb constant canvis de ritme. Destacar l’alt nivell dels participants i de nombre d'espectadors que no s’han volgut perdre aquesta fantàstica cursa.
En categoria femenina Maja Wloszczowska (CCC Polkowice) ha fet gal.la de la seva condició de campiona del món i olímpica i ha complert els pronòstics erigint-se amb un clar triomf després de cobrir les tres voltes del recorregut amb un temps de 1:18:08, a més de 3 minuts de difrència sobre Magdalena Sadlecka (CCC Polkowice), que ha pedalat sempre a roda de la seva companya d’equip. Ha tancat les tres primeres posicions de la categoria la Sandra Santanyes (Bicis Esteve), guanyadora de la crono del dia previ. Gràcies a aquesta puntuació marxava de Corró d'Amunt com a líder del GP Massi. Per equips era Ambisist el clar guanyador de la prova.

Nota d´ Ocisport