Cartell de luxe al GP Massi de Corró d´ Amunt

03/04/2011
BTT

Cartell de luxe al GP Massi de Corró d´ Amunt

La campiona del Món i Olímpica Maja Wloszczowska ha confirmat la seva presència en la segona puntuable per al GP Massi de Corró d’Amunt que es disputarà el pròxim 9 i 10 d’Abril, així com tota la selecció de Polònia. Les seves integrants són molt conegudes per l’afició del BTT i s’han guanyat el carinyós sobrenom de “les polaques” per la seva gran experiència en carreres a Catalunya i pels seus grans èxits en els últims anys, com així ho certifiquen les anteriors edicions de la VolCat. Com elles, també han confirmat la seva assistència corredors portuguesos, andorrans, holandesos, i un llarg etcètera que competirán al costat del millors bikers catalans com David Lozano, Joan Llordella i Marc Trayter.
Amb aquest cartell de luxe, conjuntament amb 4 equips francesos i centreeuropeus, la participació a Corró d’Amunt passarà dels 400 participants. Tots ells hauran de fer front al recorregut dissenyat pel Club Ciclista Corró d’Amunt, i que compta amb constants pujades i baixades en zona boscosa i amb molts corriols.
La primera sortida serà a les 10h per a totes les categories excepte Èlit, sots 21, sots 23 i Sénior, ja que aquests ho faran a les 12h. Igual que en altres edicions, el dissabte a les 16.30h tindrà lloc la contrarrellotge per a aquells que disputin el GP Massi-CCI. Consistirà en una prova de curta durada (10’-15’) i exigent en un recorregut de 4km pels camins de Corró d’Amunt.
Aquest any, i com a gran novetat, es disputarà una prova de Kids Cup Copa Catalana Massi per a nens i nenes nascuts entre 1997 i 2002 (ambdues incloses). Aquesta prova tindrà lloc el dissabte a les 15.30h.
Per participar cal formalitzar la preinscripció on-line a www.ocisport.net abans del 7 d'Abril. El pagament es farà efectiu en el moment de recollir el dorsal a la zona d'inscripcions de Corró d'Amunt, el dissabte 9 (de 12 a 15:30h) o el diumenge 10 fins a una hora abans de l'inici de la carrera corresponent (10h totes les categories excepte Èlit, sots 21, sots 23 i Sénior, que surten a les 12h).