Inscripcions ofertes per la Pedals de Foc Non Stop Val d’Aran 2011

30/03/2011
BTT

Inscripcions ofertes per la Pedals de Foc Non Stop Val d’Aran 2011

El 24 de juny del 2006, uns 150 bikers es van llançar al major repte en bicicleta de muntanya, la Pedals de Foc Non Stop, un raid btt de 230 km i 6.500 metres de desnivell positiu. En el moment de la sortida cada un d'ells afrontava un desafiament al desconegut. Tots ells es preguntaven: serem capaços de completar semblant repte? La il•lusió, el sacrifici, la companyia ... van fer que la majoria completés aquesta aventura única. I aquest any la Pedals de Foc Val d'Aran 2011 arriba a la seva sisena edició.
Sou molts els que heu completat aquest repte any rere any. Són molts els records que guardeu en les vostres ments. Moments que mai oblidareu. L'emoció de tornar a veure la seu de Pedals de Foc després de molt esforç, sentir la felicitat d'haver completat els vostres objectius havent gaudit del vostre esport favorit. En aquesta nova edició, us presentem una sèrie de novetats que faran de la Pedals de Foc Non Stop una festa del mountain Bike un cop més.

Recorregut

El recorregut estarà basat en el traçat de la Pedals de Foc i, com ja és tradicional, hem introduït alguns senders espectaculars que faran les delícies de tots els participants.

Altres novetats

Servei de massatges, nous allotjaments més propers al punt de sortida i arribada, possibilitat de celebrar la revetlla de Sant Joan a la Val d'Aran, preus més econòmics per als acompanyants, adults i nens, nous mallots per als “finishers” i nous obsequis per els acompanyants i altres sorpreses que us anirem desvetllant a mesura que s'apropi la gran data del 24 al 26 de juny.

Inscripcions des de l’1 de març de 2011, a wwww.pedalsdefoc.com o trucant al 973 64 36 62. Y recordeu: 10 € per cada minut que es rebaixi el record de la prova: 11h 13’ per els homes i 14h38’ per les dones.