La Volta a les Comarques de Tarragona master arriba a la tercera edició

16/03/2011
Carretera

La Volta a les Comarques de Tarragona master arriba a la tercera edició

Aquest cap de setmana 19 i 20 de març el Club Ciclista Montmell organitza la tercera edició de la Volta a les Comarques de Tarragona master una prova on poden participar les categories senior i master 30 més veterans 40, 50 i 60 per invitació ja que disposa d’un  reglament específic. Aquest any la prova amplia les comarques tarragonines com ha estat realitzant en aquesta darrers anys, ja que aquest és el seu principal objectiu i com molt bé diu el seu títol.
En la seva primera etapa recorrerà la comarca del Montsià i el Baix Ebre amb sortida a Amposta i arribada a Tortosa. Aquesta incorporació ha estat possible gràcies al suport del Club Joves Ciclistes d’Amposta i el C.C. Tortosa, que han buscat els millors racons d’aquestes comarques. En la segona etapa recorrerem el Tarragonès i el Baix Penedès, amb una nova localitat de sortida i arribada: La Bisbal del Penedès. Destacar que en aquesta edició  l’organització s’ha esmerat fins el màxim detall i tot el corredor que participi  tindrà el seu obsequi d’una ampolla de vi del Penedès al finalitzar la volta a  més d’un plat de pasta i una cervesa per recuperar l’esforç. També  hi ha un total de 40 trofeus per els primer classificats, trofeus pels tres primers de cada categoria de cada etapa més els primers de la general i premi de la muntanya i metes volants.
Per últim recalcar que la primera etapa serà campionat provincial de Tarragona senior master 30 amb els seus corresponents mallots obsequiats per l’organització

Tota la informació: https.//sites.google.com/site/challengetarragonamasters/ i als telèfons 626871926 i 652650077