Descripció de les curses de la Copa Catalana DH Internacional

09/03/2011
DHi

Descripció de les curses de la Copa Catalana DH Internacional

La Guak Copa Catalana DH Internacional és un total de 6 proves que es disputaran a diferents comarques de Catalunya i Andorra. Les dates i seus de l’edició 2011 són les següents:
20 de març – Vilajuïga: la primera de les proves tindrà un descens llarg i dur, i es disputarà en un recorregut pedregós a la zona de l’Alt Empordà.
22 de Maig – Tartareu: es tracta d’ un circuit amb certs passos tècnics i que compte amb un dels recorreguts més valorats de tot el campionat, proper al Montsec.
26 de Juny - Port Ainé: considerat ja un clàssic del circuit, es disputarà a la comarca del Pallars Sobirà. Aquesta prova gaudirà de les particularitats d’una estació d’esquí, com és el servei de telecadira, per a transportar els corredors fins a la sortida de la cursa. Port Ainé ja va ser, al 2010, seu del Campionat d’Espanya.
18 de Setembre – Seu per determinar: prova que representarà a Andorra dins del campionat. Es tracta d’un un circuit tècnic i exigent que també comptarà amb les particularitats que caracteritzen les estacions d’esquí.
9 d’ Octubre – Lleida (Down Town): és una de les novetats d’enguany, i amb la seva inclusió dins del campionat, es vol donar major espectacularitat i arribar al gran públic amb la disciplina del descens.
30 d’ Octubre – Llinars: l’última de les proves que integren el campionat es disputarà al Vallès Oriental (Barcelona) en una zona boscosa típica de la serralada pre-litoral. Aquesta prova, que ja es tradicional, té un recorregut molt conegut per a tots i posarà el punt i final al campionat.
El circuit es regirà pel reglament de la Copa Catalana i totes les proves puntuaran per a la classificació general, excepte una que es podrà descartar. Les categories de competició seran Infantils, Rígides, Cadet, Sots-23, Júnior, Fèmines, Èlit, Màster 30 i Màster 40 +.
Una de les grans qualitats del circuit és que la majoria de recorreguts han estat dissenyats per corredors d’alt nivell, que coneixen com pocs les característiques de la modalitat. Guak, la firma de roba esportiva especialitzada en mountain bike, donarà novament suport al campionat patrocinant la Guak Copa Catalana DH internacional del 2011.

Més informació: www.ocisport.net