El CC Ca n’Anglada presenta la nova temporada

03/03/2011
Carretera

El CC Ca n’Anglada presenta la nova temporada

L’Escola de ciclisme i l’equip de cadets van omplir l’escenari del Teatre de Ca n’Anglada de Terrassa per presentar els seus equips. Amb la presència del Regidor d’esports de la ciutat Alfredo Vega (PSC) i la de diferents actors polítics de la ciutat Eva Bermúdez (PSC) Isaac Albert (ERC) i Florentina Tena (PP) excusant l’Alcalde Pere Navarro (PSC) i Josep Rull (CIU) per motius d’agenda, es va dur a terme l’Acte amb una gran afluència d’espectadors. Potser ha estat l’any que més gent ha vingut a recolzar l’entitat. Destacar també la presència del nou patrocinador Cicles Morenito.
L’Acte començà amb un video-presentació per donar pas a la visualització de la nova web de la entitat. Posteriorment el President Enric Vilanova s’adreçà als assistents per explicar les directrius de la nova temporada que comença. Es comentà als diferents representants polítics que comptin amb les entitats petites però treballadores que, com el CC Ca n’Anglada, fan de l’esport infantil la seva particular política de ciutat.
Intervingueren també el Regidor Sr. Vega que valorava l’esforç que fa la entitat destacant l’Acord Formatiu que ha assolit amb l’ Institut Torre del Palau de Terrassa. Amb aquest acord es vol aconseguir que els alumnes ciclistes de la entitat puguin convalidar crèdits o assignatures facilitant la dedicació que precisa un esport com el ciclisme amb la necessària educació dels joves.
A continuació es presentà la nova roba, seguint amb la intervenció de Charo Moreno, qui valorava la seva aportació a la formació de ciclistes com una experiència satisfactòria, al temps que manifestava la seva aquiescència amb el disseny de la roba d’enguany. Agrair l’esforç dels diferents patrocinadors, Cicles Morenito, Gestoria Vilanova, BB Gràfics i col•laboradors que fan possible aquest projecte el President va passar testimoni als tècnics dels equips. Finalment es passà a l’Acte Principal, la desfilada dels diferents corredors dels equips infantils i cadet. 23 infantils i 11 cadets van anar desfilant per grups amb la nova equipació per acabar amb una imatge final de tot el grup damunt l’escenari, juntament amb tècnics i monitors.
El moment emotiu de l’Acte va ser protagonitzat per Nico Calmaestra, Director de cadets, qui va voler homenatjar als pares, avis, amics i familiars que ens acompanyen en tot moment, fent especial incidència amb les mares dels corredors per la seva tasca “rere bambolines” però tant necessària. Simbolitzant totes aquestes mares va voler fer pujar l’Iluminada Luque qui, entre llàgrimes, va pujar per aconseguir que les llàgrimes fossin compartides per molta gent. Finalment un petit esmorzar i les fotos a l’escalinata de l’església com ja és tradicional.

Nota: Ca´n Anglada