Alberto Sánchez guanya la social d´ El Vendrell

01/03/2011

Finalment a El Vendrell i després de set anys ha tornat a viure una cursa social on els ciclistes han pogut gaudir d'una jornada de competició i amb un sol que els va acompanyar durant tot el recorregut. El total d'inscrits va ser de 86 corredors i des d´ un inici ja es va implantar un alt ritme de competició, doncs recordem que el promig de la cursa va ser de 42,8km/h. Amb un recorregut de dues voltes de 21km i després una tercera volta amb el port de la Juncosa pel mig, els corredors ja de sortida, van estar repartint atacs que van fructificar a la finalització de la primera volta amb un grupet de 7 corredors on van arribar al inici del coll amb quasi dos minuts de aventage sobre el pilot. El port del Montmell va deixar l'escapada amb 5 corredors on Jordi Cervantes va ser el més fort al premi de muntanya. Finalment a 4 km de l'arribada Alberto Sanchez, U.C. Vilanova, aconsegueix una lleugera avantatge sobre els seus companys d'escapada per emportar-se la victòria en solitari.