Hugo Drechou guanya la general final de l´ Open BMW de BTT

28/02/2011
BTT

Hugo Drechou guanya la general final de l´ Open BMW de BTT

El corredor de Ceret de la Catalunya Nord, s'ha imposat en l'última prova de l'Open BMW de BTT que s'ha disputat a les Planes i s'ha proclamat Campió Absolut de la suma de les quatre proves disputades a  Llambilles, Lladó, Canet d'Adri i també aquesta última disputada a les Planes.
I ara és el moment també de fer una valoració d'aquest primer campionat que es pot considerar de positiu, principalment per alguns fets ha destacar com és la tasca de l'autèntic "pal de paller" Xavier Ferrer que ha viscut intensament tots els detalls de les proves i de manera especial el disseny  dels circuits atractius i senyalitzats correctament. Un altre punt important ha estat l'èxit de participació de les curses de promoció per nens i nenes i també la bona col•laboració  dels Consells Esportius de cada comarca i Ajuntaments corresponents.
I segur que el més important ha sigut que no hi ha hagut cap accident a destacar. Però no sempre surt rodo i avui s'ha tingut que atrasar 1/2 hora per manca de l'ambulància, però la Delegació de Ciclisme que ha estat present i col-laborat en totes les proves i ha posat remei i s'ha disputat amb normalitat en uns circuits molt divertits de "corriols de cabra". La participació ha estat de 350 corredors.

Campions Open BMW de BTT

Sub23: Hugo Drechou (Massi Pyrennees)
Èlit: Marc Trayter (Radikal Bikes)
Júnior: Jordi Quintana (Medina Llagostera)
Màster 30: Ivan Segarra (Basoli)
Veterans 40: Pere Sànchez (Transports Porqueres)
Cadet: Alexi Viguier (Radikal Bikes)
Veterans 50-60: Ramon Rosanas (Club BTT Fornells)
Fèmines Cadet: Julia Ribas (Torroella de Montgri)
Fèmines Júnior: Miranda Agustí (Wildwolf)
Fèmines Èlit/Sub23: Maria Rosa Riera (Cosmopolitan Beauty.Zero)