El CC. Ca n’Anglada i Cicles Morenito signen acord patrocini

24/02/2011
Carretera

El CC. Ca n’Anglada i Cicles Morenito signen acord patrocini

L’entitat Club ciclista ca n’Anglada i l’empresa Cicles Morenito han signat un acord per dues temporades. En virtut del mateix, els equips de competició de l’Escola ho faran sota la denominació CC ca n’Anglada-Cicles Morenito.
L’entitat, que porta una trajectòria brillant com a Escola de ciclisme rep amb satisfacció l’acord amb durada de dos anys. D’aquesta manera el projecte esportiu té major consistència i permet treballar la formació dels alumnes de l’Escola amb solvència i seguretat.
Per la seva banda, l’empresa Cicles Morenito ha decidit participar en el foment del ciclisme de formació i ho fa de la mà d’una entitat que ha esdevingut en els darrers deu anys l’Escola amb més llicències federades de Catalunya. L’empresa recolza el projecte de la entitat i en comparteix la filosofia que la pràctica de l’esport i el seu ensenyament formen millors esportistes i millors persones.
Finalment ambdues parts coincideixen a manifestar que la col•laboració entre una entitat i una empresa de Terrassa permet a la ciutat una projecció esportiva cohesionada i sòlida que potencia el nom de la ciutat, la publicitat de l’empresa i el projecte de l’entitat.