Jaume Morales s\'imposa en el Gran Premi l\'Estartit

22/02/2011
Carretera

Jaume Morales s\'imposa en el Gran Premi l\'Estartit

Organitzat pel Club Ciclista Impuls Medes Bike s'ha disputat el Gran Premi l'Estartit, cursa de caràcter social per totes les categories que ha reunit 150 corredors amb recorreguts 88 i 60 km, sense dificultats de muntanya però era el clàssic "trenca cames" per poblacions tranqui-les de la zona de les Olives de l'Empordà.
De sortida els corredors Stephane Roger (Le Boulou) i Joaquim Albó (Bancaja) ha provat sort amb una llarga escapada però quan ja tenien la victòria a la vista han estat atrapats  a 3 km de l'arribada per Cedric Stempel (Le Boulou) i Jaume Morales (Asesores Navarra) que ha estat el més ràpid a l'arribada. A 22 segons ha arribat el gran grup d'uns 100 corredors. Caldria destacar l'excel•lent actuació dels corredors de la Catalunya Nord que han dominat en algunes categories i han entrat 5 corredors en els 10 primers classificats.
Guanyadors - Sub23: Cedric Stempel, Júnior: Thibaud Ferragne, Cadet: Sebastian Vinet, Sènior: Albert Giol, Fèmines: Mª Mercè Pacios, Veterà 40: Francesc Fernàndez, Veterà 50: Enric Hernàndez, Veterà 60: Cristóbal Maya

El proper diumenge 27 de febrer la prova social de carretera serà a les Preses.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona