Marc Trayter s\'imposa a l´ Open BMW de Lladó

15/02/2011
BTT

Marc Trayter s\'imposa a l´ Open BMW de Lladó

El corredor polivalent del Radikal Bike Marc Trayter ha estat el brillant guanyador en solitari de la segona prova  de la volta llarga de la prova de l'Open BMW BTT que s'ha disputat a Lladó amb una participació total d'uns 350 corredors.
La cursa que tenia 35 km ha tingut alguns participants d'alt nivell i aquest cop el líder Ismael Ventura només ha pogut ser quart. La cursa s'ha decidit pels cims de les muntanyes del Santuari de la Mare de Déu del Món, amb unes fortes pujades i que ningú ha pogut segui l'escalenc del Radikal Bikes. Segon ha entrat el campió francès del Rosselló Hugo Drechou (Pyrennes Catalanes) i tercer un altre "crack" Francesc Freixer de (Bicis Esteve). Pablo Egeda (Cannondale) ha estat el primer màster 30. Pere Sànchez (Porqueres) el primer veterà 40 i Jordi Quintanas (Medina Llagostera) el primer júnior.
En la volta curta de 22 km s'ha tornat a repetir la victòria del veterà de l'Ambisit Ramón Rosanas seguit de Joaquim Esparraguera (Medina Llagostera). El primer cadet ha sigut Marc Bataller (Sant Boi), primer infantil Xavier Ferrer (Radikal Bikes).
Miranda Agustí (Wildwolf-Trek) tampoc ha tingut rival en fèmines, i Laia Forés (Serinyà) en fèmines cadet. Les curses de promoció per nens i nenes també han tingut un bon èxit de participació.

La tercera serà el proper diumenge dia 20 a Canet d'Adri.