Ismael Ventura, primer líder del Open BMW de BTT

07/02/2011
BTT

Ismael Ventura, primer líder del Open BMW de BTT

La població gironina de Llambilles ha obert amb 450 participants, aquest diumenge, la temporada ciclista de BTT amb la primera prova del Open BMW de BTT, que tindrà 4 curses aquest mes de febrer.
La prova tenia 34 i 18 quilòmetres, amb dos circuits que han agradat a la excel•lent participació. També cal destacar els 120 nens i nenes a les proves de promoció. La prova ha sofert un retard pels problemes de les llicències i sort encara de la gestió dels àrbitres Carles Ferrer, Jaume Corominola i Jordi Pujol, que la Delegació agraeix.
Pel que fa a la cursa llarga, de 34 quilòmetres, considerada dura, però atractiva, per tothom, que tot i el fred de sortida, han gaudit d’una bona matinal. Ismael Ventura (Bicis Esteve) ha dominat de forma clara, tot i que en els 10 primers quilòmetres, ha tingut de company al incombustible Marc Trayter (Radikal Bikes), però, encara poc preparat , s’ho ha agafat al seu aire i ha fet el tercer. El segon ha estat Alejandro Gómez. Altres primers: Jordi Quintanas (Medina Llagostera) en Júnior, Ivan Segarra en Màster 30, Pere Sánchez (Porqueres) en Veterà 40.
Pel que fa a la cursa curta, de 18 quilòmetres, el veterà Ramon Rosanas (Ambisist) ha estat el guanyador, Miranda Agustí, en Fèmina Èlit, Júlia Ribas, en Fèmina Cadet, Alexi Viguier, en Cadet i Xavier Ferrer i Alex Jaime en Infantils.  També cal destacar la participació de corredors de França, Andorra i tot Catalunya.

Diumenge vinent la competició es desplaça a a Lladó.

Informació i font fotografia: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)