La temporada gironina arrenca per partida doble aquest cap de setmana

02/02/2011
Carretera

La temporada gironina arrenca per partida doble aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana el ciclisme Gironí obrirà la porta a la temporada 2011 amb l' inauguració de l'Open BTT-BMW amb 4 curses puntuables i la primera serà a  Llambilles i la tradicional clàssica cursa de gran nivell, Perpinyà - Girona.
Pel que fa a l'Open BTT-BMW que organitza el Club Ciclista Impuls Medes Bike amb Xevi Ferrer al cap, es disputarà seguint el format de la Copa Gironina però amb algunes variants com seran els premis en metàl•lic o les proves pels nens i nenes en que el Consell Esportiu del Gironès i prendrà part per promocionar el ciclisme escolar i no seran comptabilitzades com a curses federades pel límit federatiu permès. La prova començarà al Pavelló de Llambilles a les 9'30 h. amb circuits de 34, 18 i 1 km.
En quan a la Perpinyà - Girona, prova de gran prestigi organitzada per l'incombustible Claude Soubielle i el seu club Roussillon Animations de la Catalunya Nord. La sortida de Perpinyà serà el dissabte dia 5 amb un recorregut de 124 km i tindrà la seva arribada a les 3 de la tarda a la Rambla Xavier Cugat de Fontajau (Girona).
I el diumenge sortirà a la Plaça de Catalunya de Girona amb direcció altre cop a Perpinyà. La cursa tindrà la participació màxima permesa de 200 participants i entre ells alguns dels millors corredors a nivell europeu i també hi seran presents alguns equips catalans com el Gironí de Bicicletes Esteve i que presideix Joan Esteve.

Tota la informació: http://openbttmbw.blogspot.com/

Text: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)
Font fotografia: http://www.sportimagen.com/