Mauri rebrà un homenatge a la segona edició de La Portals

26/01/2011
Carretera

Mauri rebrà un homenatge a la segona edició de La Portals

Ahir matí a la seu del Patronat de la muntanya de Montserrat s’ha celebrat l’acte protocol•lari de signatura de l’acord de col•laboració entre el Patronat de la Muntanya de Montserrat i el Club Organitzador C.E. LATACA. Xavier Aparicio Torrens, Gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, amb l’homenatjat Melcior Mauri i Pepe Cuevas, en representació del C.E. Lataca.
Recordem que “LA PORTALS” és un esdeveniment turístic esportiu, de caràcter no competitiu i els objectius són donar als molts aficionats a la bicicleta la possibilitat de poder conèixer Montserrat i sobretot col•laborar en l’ordenació de l’ús de BTT en el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, així com poder gaudir d’un dia de esbarjo, amb la bicicleta com a principal vincle d’unió, i poder gaudir d’una jornada en contacte amb la natura.
LA PORTALS farà homenatge al qui va ser gran ciclista professional català Melcior Mauri que enguany fa 20 anys que va guanyar la Vuelta ciclista a Espanya. També LA PORTALS col•labora amb LA MARATÓ DE TV3, per a contribuir econòmicament en la gran tasca social i sensibilitzar a la gent amb les accions solidaries. La presentació oficial serà a l’ajuntament de Collbató el proper 10 de febrer a les 13:00 hores i les inscripcions s’obriran aquest mateix dia al web www.laportals.cat coincidint amb aquest acte. 

Per veure tota la informació: www.laportals.cat

Fotografia: Xavier Aparicio Torrens, Gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, amb l’homenatjat Melcior Mauri i Pepe Cuevas, en representació del C.E. Lataca.