Balanç de les dues primeres socials tarragonines

26/01/2011

El passat diumenge Mont-roig va viure la segona cursa del calendari de socials de Tarragona. Fou una prova marcada pel fred extrem. Tot i això la cursa va comptar  amb la participació de 135 ciclistes que van disputar una prova amb nombrosos intents d’escapada com la de Carles Juncosa que va arribar a tenir 1:30 sobre el grup i que posteriorment va ser engolit per un quartet format per Joan Font, Jordi Masferrer, José Madrigal i Marc Vilanova.  En l’última volta Joan Font que presenta un gran estat de forma va marxar dels seus companys d’escapada i es va presentar en solitari guanyant la cursa amb 25 segons d’avantatge sobre Jordi Masferrer i José Madrigal i 35 sobre Marc Vilanova, el grup principal entrava a més d’1 minut del guanyador. Joan Font també va endur-se el premi de la muntanya i  el CJAM CKT va ser el guanyador per equips.
Un setmana abans va tenir lloc al Perelló, la 69ª. edició de la Cursa Ciclista de Festa Major, la prova que  obre el  calendari de socials a Tarragona va comptar amb la participació de 97 corredors. Després de disputar-se les dos mànigues de la prova, Jordi Soler (Serman-Port) va ser el guanyador per davant del corredor Eric de Miguel (CC El Morell) i Alberto Jorque (Ciclos Faustino).
La propera cursa social del calendari tindrà lloc el diumenge 23 de gener a la població de Montroig del Camp.

Informació: Delegació de la F.C.C. a Girona