Tarragona, a l´ itinerari de la Volta centenària

05/01/2011
Carretera

Tarragona, a l´ itinerari de la Volta centenària

Quan el 6 de gener de 1911, després de més de tres hores i mitja des de la sortida a la Pça. De Sarrià de Barcelona, Sebastià Masdeu creuava la línia d’arribada a la Rambla de Tarragona guanyant així la primera etapa de la 1ª “Volta” Ciclista a Catalunya, s’iniciava el palmarès d’una prova que en aquest 2011 celebra el seu Centenari.
Tarragona no podia estar absent d’aquesta edició històrica que tindrà lloc del 21 al 27 de març. Ha estat gràcies a la sensibilitat del seu alcalde Il.lm.Sr. Josep Félix Ballesteros i del seu Regidor Sr. José Cosano, que s’ha acordat l’arribada del divendres 25 i la sortida del dissabte 26 d’aquesta edició del Centenari de la “Volta” Ciclista a Catalunya.  L’acord s’ha signat aquest matí amb el Sr. Rubèn Peris, President de la “Volta”.
Amb aquesta etapa Tarragona rep per 26a vegada  la “Volta”, la primera fóu el 1911 i la última el 1991, amb victòria de Miguel Indurain en una C.R.I. a la Rambla Nova. Així, Tarragona ens acompanyarà en l’inici  d’aquest segon segle d’història de la “Volta”.

Font: Premsa de la Volta a Catalunya