La “Volta” Ciclista a Catalunya del Centenari torna a Andorra l’any 2011

27/12/2010
Carretera

La “Volta” Ciclista a Catalunya del Centenari torna a Andorra l’any 2011

El senyor Claudi Benet, ministre de Turisme, Comerç i Indústria en reunió del dia 23 de desembre de 2010 amb el senyor Rubèn Peris, director General del Comitè Organitzador de la “Volta” Ciclista a Catalunya, va signar l’acord que garanteix que la “Volta” tornarà al Principat d’Andorra l’any 2011,l’any del Centenari de la “Volta”.
L’etapa reina de la “Volta” del Centenari tindrà un final espectacular al sector de Pal de l’estació de Vallnord. El seu recorregut pel Principat inclourà també la pujada de la Comella.
La  “Volta” arribarà a Andorra per 27ena vegada el dimecres 23 de març de 2011. Una vegada més el Govern, els Comuns implicats, Andorra Turisme i Vallnord han apostat per patrocinar aquest important esdeveniment esportiu i difondre així la imatge d’Andorra com a destinació turística, ja sigui per potenciar l’esquí i les compres, com també per difondre la riquesa del seu patrimoni natural i cultural.
És també una bona oportunitat per presentar la variada oferta de rutes ciclistes que han estat degudament senyalitzades i que els amants d’aquest esport podran descobrir a partir del proper mes de gener en una completa guia i en el portal andorra.ad.
Per apropar la “Volta” als ciutadans del Principat es programaran diverses accions relacionades amb la historia del pas de la cursa per Andorra. Algunes d’aquestes accions aniran dirigides als escolars i altres al públic en general.