Es celebra la reunió de ciclisme infantil a Girona

17/12/2010
Promoció

Es celebra la reunió de ciclisme infantil a Girona

A la Casa de Cultura de Girona s’ha celebrat, aquest dimecres una reunió de ciclisme infantil, que ha tingut una bona participació dels clubs gironins. En aquesta reunió, organitzada per la Delegació de Ciclisme, s’ha presentat al corredor olímpic Carles Torrent, que ara forma part del cos tècnic de la FCC, i que també està previst la seva tasca de treball i col•laboració en el ciclisme gironí.
Dins l’ordre del dia, un dels plats forts va ésser la intervenció de Xavier Ràfols, Assessor Tècnic de la Escola Catalana de l’Esport, i molt vinculat al mon del ciclisme, qui va fer una explicació detallada en temes molt interessants, com és la titulació de tècnics i legalització de les escoles de ciclisme.
Tot seguit es va fer recordatori de la tasca general de la temporada, i es va recordar i aplaudir el treball d’alguna comarca, com el Baix Empordà. En canvi, altres comarques importants en població, com La Garrotxa o Alt Empordà que cal millorar. Un altre punt és la poca relació amb alguns Consells Esportius Comarcals, que caldria potenciar. També està previst organitzar seminaris, en diferents poblacions gironines exclusivament pel ciclisme infantil. En quant al sistema de disputar les curses, s’estan estudiant les diferents possibilitats d’organitzar curses només per la promoció el mateix dia, i pel que fa a l’actual normativa de limitació de proves i anul•lació de les classificacions generals i campions finals va provocar diversitat d’opinions.
Finalment, la Delegació va donar les gràcies a tots els clubs i col•laboradors tot desitjant-los un Bon Any 2011.

Nota de Francesc Modarell (Delegació de la F.C.C. a Girona)