La selecció catalana participa al BMX de Saint Etienne

14/12/2010
BMX

La selecció catalana participa al BMX de Saint Etienne

La localitat francesa de Saint Etienne celebrà la 15º edició del Indoor de BMX, considerada una de les proves més importants de França amb 1813 corredors i una selecció catalana formada per Griselda Artigas, Ian Hiniestrosa, Silvia Montes, Alberto Gomez, Alberto Garrido, Alberto Escudero, Ferran Jorba i Adrian Gonzalez. La competició estava formada per les curses de Supercross (cursa de dissabte per infantil i cadet), Trophee des Nations (cursa de dissabte per júnior i endavant) i l´Indoor St.Etienne (cursa de diumenge individual per categories).

Balanç dels corredors catalans
 
Griselda Artigas: ha sigut la primera corredora espanyola en ficar-se a la final en aquest indoor, ja que cap espanyol ho havia aconseguit abans. No suficient amb això, va finalitzar tercera classificada.
Ian Hiniestrosa: després de la recuperació de l´ accident que va patir el passat mes de juny, va protagonitzar la seva millor cursa des de que te participació internacional finalitzant en sisena posició el dissabte i cinquè el diumenge. 
Sílvia Montes: primer cop que ha participat entre tantes noies i finalment no va poder passar la primera ronda eliminatòria.
Alberto Gomez: la categoria júnior va ser molt dura tot i que per poc no va passar la primera ronda. Fou tercer a una de les mànigues.
 Alberto Garrido: primer cop que participa fora d' Espanya i no va poder passar la primera ronda.
Alberto Escudero : primer cop que participa fora d’Espanya i no va poder passar la primera ronda.
 Ferran Jorba: primer cop que participa fora d’Espanya i no va poder passar la primera ronda. Tot i que va fer grans resultats, va fallar tècnicament i va patir algunes caigudes les quals no li van donar opció a classificar-se.
- Adrian Gonzalez: primer cop que participa fora d' Espanya i no va poder passar la primera ronda.

Balanç general

Sens dubte una gran experiència adquirida, moltes hores de bicicleta (dissabte va començar a les 8 del mati i va acabar a la 1:30 de la matinada i diumenge va començar a les 8 i va acabar a les 20 ) i molt aprenentatge de cara a preparar les curses internacionals de la propera temporada.

Tota la informació a: http://www.st-etienne-bmx.com/