S´ inaugura el nou biciparc de Badalona

13/12/2010
BMX

S´ inaugura el nou biciparc de Badalona

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, i el regidor d'Esports i Joventut, Albert Tomàs, han assistit aquest diumenge 12 de desembre a l'acte d'inauguració de la instal•lació esportiva que acull la nova pista per a patins i bicicletes de Badalona, el Bada-Rodes Park.
Les pistes, que es troben situades al carrer de l'Energia, 11 A (cantonada amb l'avinguda del Guix) al polígon Les Guixeres, es van omplir aquest diumenge de centenars de practicants que ahir mateix ja van començar a gaudir d'aquestes instal•lacions. La construcció del nou skateparc-biciparc és un dels projectes finançats a Badalona pel Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). Aquest projecte ha comptat amb un pressupost de 265.799,93 euros. El nou circuit consta de 5.000 m2 repartits entre els diferents nivells del circuit que van des del nivell d'iniciació fins a la possibilitat de realitzar esports extrem i figures acrobàtiques.
L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha afirmat que els practicants d'aquests esports disposen a partir d'ara d'una gran instal•lació a la ciutat que en el futur podrà acollir la celebració d'importants campionats. Jordi Serra ha destacat que amb la inversió realitzada es posen les bases per tal que Badalona esdevingui una referència a nivell de Catalunya en la pràctica d'aquestes modalitats esportives. Per la seva banda, el regidor d'Esports i Joventut, Albert Tomàs, ha indicat que les excel•lents característiques tècniques d'aquestes noves instal•lacions permetran que Badalona aculli la celebració de futurs campionats i competicions oficials.Al llarg de la jornada es van realitzar diverses exhibicions de skate i de bicis, mostres d'art urbà i tallers infantils. També es va fer l'acte de lliurament del premi al guanyador del concurs que va servir per escollir el nom de la nova instal•lació, Sergi Sánchez, que havia proposat el nom Bada-Rodes Park per aaquest nou equipament. La jornada es va tancar amb l'actuació musical del grup badaloní Cloverace.

Informació: www.badalona.cat
Font fotografia: Jose Narváez