Èxit de la IX Copa Gironina de BTT

09/12/2010
BTT

Èxit de la IX Copa Gironina de BTT

S’ha disputat, amb 8 proves puntuables, amb Oriol Colome (Bicis Esteve) i Robert Mestres (Godofi Supermercats) com a guanyadors finals. Rosa Maria Riera (Estetic i Salut), primera fèmina.
La IX edició de la Copa Gironina de BTT s’ha disputat aquesta tardor, i ha tingut una valoració molt positiva, en general, i s’ha disputat en les següents poblacions: L’Estartit, La Bisbal d’Empordà, Maçanet de Cabrenys, Castell d’Aro, Sant Martí Vell, Sant Feliu de Guixols i El Voló.
Entre els fets més importants caldria destacar: cap accident important, la bona acollida que ha tingut, com ho demostren els 300 participants, entre ells uns 100 nens i nenes, de mitja, a cada prova, tot i ésser fi de temporada, els circuits han estat ben dissenyats i marcats, separar els circuits de promoció i la resta, tots els nens i nenes han tingut un obsequi de record, han vingut alguns nens del Rosselló i molts de Barcelona, s’ha disputat una prova a la Catalunya Nord, amb el Campionat dels Països Catalans inclòs.  La prohibició de que els nens i nenes tinguin la seva classificació general final, com sempre, ha provocat certs comentaris.
L’èxit de la Copa Gironina ha provocat que un club ja ha presentat a la Delegació de Ciclisme un campionat calcat de 4 proves, pel mes de febrer a la comarca del Gironès. La participació de la categoria Fèmines s’ha animat.

Campions 2010

Èlits: Oriol Colomé (Bicicletes Esteve)
Sub 23: Jordi Camps (Radikal Bikes)
Júniors: Joan Quintana (Radikal Bikes)
Cadets: Robert Mestres (Godofi Supermercats)
Fèmines Èlit: Rosa Maria Riera (Estetic i Salut)
Màster 30: Jordi Costa (Starbike – Ghost)
Veterans40: Pere Sànchez (Ajuntament de Porqueres)
Veterans 50: Joaquin Esparraguer (Medina Llagostera)
Veterans 60: Joan Linares (Garatge Estació)
Esplais: Carles Teodoro (Basoli – Ghost)
Fèmines Cadet: Claudia Zarco (Bicicletes Tope)   

Nota de Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)