El CC Banyoles celebra la seva tradicional festa de final de temporada

16/11/2010
Carretera

El CC Banyoles celebra la seva tradicional festa de final de temporada

El club ciclista Banyoles que presideix Llorenç Llop ha celebrat aquest diumenge la tradicional Festa que tanca la temporada amb un dinar de germanor en el Restaurant la Masia de Banyoles amb assistència dels seus socis i simpatitzants, i diferents autoritats com ja és habitual a la Festa de Cloenda amb una acurada organització per part dels membres del club.
Un dels plats forts va ser el lliurament de premis dels campionats i sortides locals i els èxits assolits en proves oficials. També es van fer diferents reconeixements i entre ells, al expresident del club Miquel Moline. Però sens dubte que el convidat estrella de la Festa va ser el professional Xavi Tondo que ara viu a la Garrotxa i que va ser molt aplaudit tot explicant la seva brillant temporada, i se li va desitjar molta sort en el seu nou equip Movistar.
 A la emotiva festa  hi van assistir les següents autoritats que van dedicar unes paraules de felicitació per la trajectòria del club, els regidors de l'Ajuntament de Banyoles Jordi Congost i Lluis Costabella, el President del Consell Comarcal Jordi Xargay i Albert Palmada soci fundador del club.
La Delegació de Ciclisme de Girona de la FCC va donar les gràcies per tota la tasca feta destacant l'organització de proves de carretera, BTT i lleure i de manera especial d'una etapa de la Volta a Catalunya.

Nota i font fotografia: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)