Triplet del Bicis Esteve a la Copa Gironina

15/11/2010

El domini dels corredors de Bicis Esteve a la Copa Gironina ja no és  cap novetat, però si va ser com un petit miracle que a la recta final de temporada el C.C. Portal Les Gavarres organitzadors de la prova de Sant Martí Vell van lograr 375 corredors que representa tot un record de participació. Però tot té un explicació com és la bona divulgació que han fet per internet, el bon temps i que el Baix Empordà és de tradició ciclista i la comarca que fa la millor tasca en la promoció del ciclisme de base.
Pel que fa a la cursa, es va dividir en circuits pels nens i nenes de 1200 metres i els circuits de 32 i 20 km considerats exigents però amb pistes amples sense perill per les muntanyes del Santuari de la Mare de Déu dels Àngels, tot i que un corredor de l'Escala va tenir una lesió de clavícula. En la cursa llarga "l'incombustible" Oriol Colomer va tenir una caiguda de sortida però va remuntar i va guanyar seguit dels seus companys de Bicis Esteve, Christian Collados i Xavier Vinyas.
Altres guanyadors: Jordi Camps (Voltrega) 1er sub23. Pere Sànchez (Aj. Porqueres) 1er veterà 40. Gerard Barnolas (Voltrega) 1er júnior.
En la cursa curta el cadet Edgar Valero (Bicis Esteve) es va imposar en solitari seguit de Quim Esparraguera (Medina LLagostera) 1er veterà 50 i Jordi Bautista (Radikal Bikes) 1er Esplai. Josep Duran (Medina Llagostera) 1er infantil. Joan Linares (Garatge Estació) 1er veterà 60. Rosa Maria Riera (Estetic Salut) 1era fèmina èlit. Claudia Zarco (Bicis Tope) 1era fèmina cadet.
Les tasques de  promoció van tenir els següents resultats, pre-benjamins: Hugo Perez (Platja d'Aro), Joan Planas (Palau Tordera). Benjamins: Oriol Roura (Remiendos), Marina Boadas (Platja d'Aro). Principiants: Martí Cateura (Impuls Medes Bike), Manel Corralero (Genesis Blanes), Eva Forest (Cycles Ayats) i Anna Soler (Platja d'Aro).Alevins: Jofre Cullell (Remiendos) Gael Rabiller (Thuir), Claudia Gonzalez (Cycles Ayats) i Julia Ribas (Impuls Medes Bike).

El proper diumenge dia 21 de novembre la Copa Gironina de BTT va Sant Feliu de Guíxols.

Text i font fotografia: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)