Nou triomf de Colomé a la Copa Gironina

09/11/2010

El corredor osonenc de Bicis Esteve, Oriol Colomé es va imposar a la 5ª cursa de la Copa Gironina de BTT que s'ha disputat a Amer i ja és el màxim favorit com guanyador final i també per ser Campió Èlit en el Campionat dels Països Catalans del dia 28 a El Voló amb 27 mallots per totes les categories.
La cursa d'Amer va ser organitzada pel CC Amer Hipra amb uns 250 corredors de totes les categories amb circuits de 32 i 29 km i els de Promoció, en que els corredors van destacar com un dels millors circuits fins ara.
Colomé es va imposar en la cursa d'Èlit en comoditat seguit de Christian Collados i Roger Argelaguer (Pocara Joiers). Altres primers, Màsters 30: Jordi Costa (Sartbike-Ghost), Veterà 40: Jordi Codony (Edat3-Renault), Júnior: Joan Quintana (Radikal Bike).
En la cursa de 20 km va guanyar el veterà 50 Quim Esparraguer (Medina Llagostera) seguit de l'Infantil Josep Duran (Medina Llagostera) i de l'Esplai Carlos Teodoro (Basoli Ghost). Altres primers, Cadet: Joan Gutierrez (Corriol.com). Fèmines Èlit: Rosa Maria Riera (Estètic&Salut), Núria Surià (Figueres), Esther Hernandez (Bicis Ayats). Fèmines Cadet: Claudia Zarco (Bicis Tope), Silvia Roura (Bicis Ayats), Tina Forest (Cicles Ayats).