El Club Ciclista Platja d´ Aro celebra els seus 25 anys

03/11/2010
Carretera

El Club Ciclista Platja d´ Aro celebra els seus 25 anys

El Club Ciclista Platja d’Aro ha celebrat aquest diumenge el 25è aniversari de la seva fundació, que va ésser el dia 18 de gener de 1985. La festa es va iniciar al matí, a Castell d’Aro amb una prova de la Copa Gironina de BTT, i els guanyadors van rebre un clauer, amb una bici platejada, dissenyada per Enric Gràcia, com a record del aniversari.
Tot seguit, el plat fort de la celebració es va dur a terme al Restaurant La Marina, amb un excel•lent dinar de germanor, presidit per Dolors Padilla, Alcaldessa de Platja d’Aro, qui va felicitar als representants del club. Entre els assistents cal esmentar al primer president, Jordi Comas, qui va explicar vivències emotives, i també es va tenir un record pels enyorats Ramon Llistosella, Felip Allué i l’Avi Forn, entre d’altres.
Carme Mas, presidenta de la FCC va lliurar un reconeixement commemoratiu pels 25 anys, que va recollir Josep Palomo, president actual del club. Els corredors infantils, que son la llavor del futur van ser igualment obsequiats.
Dins els membres del club presents a la festa, alguns continuen “en primera línia de foc” des de que es va posar la primera pedra, com l’incombustible Josep Isern. La Delegació de Ciclisme va recordar i reconèixer la tasca feta i els anys de glòria a Platja d’Aro, amb l’equip Cesaden i els corredors que va aconseguir passar al camp professional com Mauri i Llaneras, i organitzacions d’alt nivell com el “Criterium Professional” i altres proves autonòmiques. També es va demanar a l’alcaldessa recuperar la organització d’alguna prova de renom, com, per exemple, un final d’etapa de la Volta a Catalunya.