Ivan Oulego i Vicky Hernández certifiquen a Llinars el títol de campions de l’Open d`Espanya Guak DH

31/10/2010
DHi

Ivan Oulego i Vicky Hernández certifiquen a Llinars el títol de campions de l’Open d`Espanya Guak DH

Ivan Oulego i Vicky Hernández han fet valer el seu confortable liderat a l’Open d`Espanya Guak de Descens en BTT i han aconseguit defensar amb comoditat i sense angoixes el primer lloc de la general aquest diumenge a la quarta i darrera cita del calendari disputada a Llinars del Vallès. La victòria a la prova l’ha signat César Rojo, amb un millor temps de 3:02.197.
La cursa catalana ha suposat el retorn a la competició de grans bikers del panorama català, com Carles Barcons, el guanyador César Rojo, i la presència estel.lar d’Andreu Lacondeguy, un dels més importants referents internacionals del BTT Freestyle i que va iniciar-se en la modalitat de descens.
 Tot i la inestable meteorologia la prova de Llinars ha convidat a molts aficionats a desplaçar-se fins el circuit de Can Bordoi per gaudir amb les habilitats i l’espectacle del DH. La cursa oferia un traçat molt variat i complet, amb un primer sector molt tècnic i revirat i un segon de trams enllaçats i més dinàmic.
La pluja que ha caigut durant la primera meitat de la jornada ha condicionat la primera màniga de cursa, obligant els participants a enfrontar-se a un circuit enfangat i que ha provocat que els cronos fossin bastant discrets.
L’aturada de l’aigua i fins i tot la presència del sol ha transformat completament la situació de cursa i ha permès als corredors millorar considerablement els seus temps en una segona tanda que ha resultat encara més decisiva per definir la taula de classificacions.
El local David Vázquez, que reapareixia després d’una lesió a Torrox amb una gran victòria, es destacava a la primera màniga, per davant de Rojo, Bernat Guardia i Roger González, mentre Ivan Oulego es col.locava cinquè de la provisional, un resultat més que suficient per assolir el sotscampionat. César Rojo remuntaria amb un segon descens superb que li atorgaria el triomf a Llinars, amb gairebé dos segons d’avantatge sobre el campió d’Espanya Bernat Gardia, que s’enduria la segona plaça amb tan sols 25 milèssimes de marge davant David Vázquez. Roger González s’asseguraria el quart lloc, amb el sots-23 Pol Romero signant una excel.lent cinquena posició final. 
Ivan Oulego asseguraria molt bé els punst en el seu segon intent i finalitzava 13è, resultat que el convertia en campió de l’Open d`Espanya Guak. González i Guardia l’acompanyarien al podi final del campionat en la categoria Elit. Per la seva banda Lacondeguy, en la seva tornada a les proves de descens, obtindria una meritòria desena plaça.
A la classe Elit femenina, Vicky Hernández demostrava un cop més la seva superioritat a la categoria i amb un registre de 4:04.300 sentenciava el títol després de guanyar a les tres curses en les quals ha pres part aquesta temporada.
Antonio Ferreiro s’adjudicava el títol en el grup sots-23 acomiadant la temporada amb un segon lloc a Llinars. Pel que fa a la resta de campions, Mario Pérez s’assegurava el títol júnior, Hímar Sánchez defensava la primera plaça dels M-30, Manuel Sabalete complia el tràmit per emportar-se el campionat M-40, i a la classe Cadet Jorge Garcia rematava una brillant trajectòria amb el seu segon triomf de l’any.

Tota la informació a www.ocisport.net