Èxit de la gimcana de l´ Escola Esportiva Futur Esport a Ullà

19/10/2010
Promoció

Èxit de la gimcana de l´ Escola Esportiva Futur Esport a Ullà

Aquest passat diumenge 17 d’octubre l’Escola Esportiva Futur Esport va organitzat una Gimcana amb bicicleta, al camp de futbol d’Ullà i dins el marc de la Fira de la Poma.
A les 10 del matí i gràcies a la col•laboració de pares, mares i amics els nens i nenes van iniciar aquesta divertida Gimcana.
D´ èxit total es pot qualificar aquesta gimcana i la Fira de la Poma a Ullà. La gent va marxar molt contenta d’aquesta bonica vila del Baix Empordà, a peu del Massís del Montgrí. Tots els nens varen sortir amb regals, detalls i a mes un d´ ells va guanyar una bicicleta en un sorteig a la carpa situada al costat de les parades de la Fira.
Es vol agrair les facilitats de l´ Ajuntament d’Ullà, Valvi Supermercats, Motos i bicicletes Ferran, Gimnàs Tettsui, Surf Shop, pintures Setup, Viatges Montgrí, Perruqueria Silvia, Digital Copisteria, Metalls Sues i Esports Duran. En aquest moment que vivim de crisis general és molt important que encara queden empreses amb ganes d’ajudar a la mainada de les Escoles Esportives. Futur Esport també agraeix l’assistència de tots els participants i tothom qui es va arribar a veure la Gimcana i la Fira de la Poma.