Premià de Dalt acull la Copa Catalana i Open Infantil de FourCross

15/10/2010
DHi

Premià de Dalt acull la Copa Catalana i Open Infantil de FourCross

El BTT Premià de Dalt i l’Ajuntament de Premià de Dalt, organitzen el 17 d'Octubre aquest FourCross puntuable per la Copa Catalana i Open Infantil de FourCross 2010. La cursa es celebra a La Poma BikePark, que es troba al costat dels Camps de futbol de Premià de Dalt.

Inscripcions

El preu de la inscripció son 15 euros per la cursa de la Copa Catalana i de 5 euros per l'Open infantil. Les inscripcions es poden fer al llarg del cap de setmana, el mateix diumenge 8,30h a 9,30h. Es obligatori la llicencia per participar a la cursa. Per l'Open Infantil es pot tramitar el mateix dia portant fotocopia DNI o llibre de família, fotocòpia Catsalut i omplin sol•licitud. Als abonats anuals col•laboradors de La Poma que corrin Copa Catalana la inscripció és de només 10 euros.

Reglament

Cursa per a corredors amb llicència federativa, regida pel reglament de la F.C.C. (Federació Catalana de Ciclisme). L’organització no es fa responsable dels danys personals o materials dels corredors, i tampoc els que puguin patir o ocasionar a tercers durant el transcurs de la cursa. És obligatori l’ús del casc, així com complir i respectar les normes dels organitzadors.

Categories Copa Catalana

- Homes 19 + anys
- Juvenil 15 a 18 anys (Cadet , Junior)
- Dones 15 + anys
- Infantil 13 i 14 anys

Categories Open Infantil

- Pre-Benjamins (5 i 6 anys)
- Benjamins (7 i 8 anys)
- Principiants (9 i 10 anys)
- Alevins (11 i 12 anys)
- Infantils (13 i 14 anys)

Horaris

Dissabte:
Entrenaments lliures al llarg del dia fins les 20h.
Inscripcions a La Poma al llarg del dia fins les 20h, a la seu del club BTT Premià de Dalt.

Diumenge:
De 8,30h a 9.30h inscripcions i lliurament de dorsals. Entrenaments fins les 10h.
A les 10h. classificatòries individuals cronometrades per a determinar la posició de sortida.
A continuació eliminatòries, fins a les finals.
Al finalitzar, lliurament de diplomes i trofeus als 4 millors de cada categoria del FourCross i lliurament de medalles a tots els participants de l'Open Infantil. Realització del sorteig abans dels podis gentilesa de Marín Grup Immobiliari i Botigues /Marques col•laboradores.