L´ Estartit obre la Copa Gironina amb 330 corredors

11/10/2010

A la població de l'Estartit i organitzat pel Club Ciclista Impuls Medes Bike es va disputar la primera prova de la Copa Gironina de BTT i tot l'amenaça del temps de pluja va tenir una participació de més de 300 corredors i entre ells cal especialment destacar els 110 nens i nenes de categories  de Promoció Infantil que és la llavor del futur.
La prova que es divideix en diferents curses, en la categoria reina el corredor barceloní de Bicis Esteve va donar tot un recital i va guanyar de forma clara i en solitari en una circuit de 35 km, atractiu però amb alguna zona de pedra inclosa que és típic per les muntanyes del Montgrí junt amb algunes dunes. Darrera Lozano va entrar Christian Collados i Josep Almendros també de Bicis Esteve. Primer júnior Joan Aguilera i Xavier Ferrer en veterans.
La cursa de 20 km va ser dominada per Edgar Valero seguit de Robert Mestres i Adrià Llausas. Les tres primeres fèmines Rosa Mª Riera, Núria Salva i Núria Suriá i primer infantil Xavier Ferrer. Les tres curses de promoció es van disputar amb circuits de 1 i 2 km amb algun lapsus. Els guanyadors van ser en benjamins Oriol Roura i  Maria Boadas, a principiants Greg Rathier i Lidia Fuentes i a Alevins Alex Ruiz i Anastasia Remyshevska.

El proper dissabte dia 16 d'octubre es disputarà la segona prova puntuable a la Bisbal d'Empordà.

Nota i font fotografia: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)