Arenys de Munt tanca l´ Open Natura el 17 d´ octubre

08/10/2010
BTT

Arenys de Munt tanca l´ Open Natura el 17 d´ octubre

La novena i última prova de l'Open Natura 2010 té lloc el proper 17 d'octubre a la localitat d'Arenys de Munt, municipi barceloní de la comarca del Maresme. No és la primera vegada que la caravana de l'Open Natura visita aquesta comarca, però sí que és la tercera ocasió que Arenys de Munt acull els participants de l'Open Natura, en un dia que segur que serà inoblidable.

Circuits espectaculars

En col.laboració amb la botiga Muntbikes d'Arenys de Munt s'han preparat dos circuits que causaran sensació en el gran grup biker. Tots els que vingueu gaudireu d'un itinerari molt espectacular, variat i entretingut, amb la referència sempre a l'horitzó del mar. No tots els dies es pot pedalejar al costat del mar en un esdeveniment com l'Open Natura, que ha preparat per a tots vosaltres una jornada dominical de bicicleta de muntanya molt maca, amb pujades trencadores, zones tècniques, baixades divertides i trams per gaudir de l'entorn sense més.
El quilometratge dels circuits és de 17 i de 30 quilòmetres, per la qual cosa qualsevol aficionat al mountain bike trobarà un recorregut que s'ajusta a les seves exigències físiques i tècniques. La sortida i l'arribada de la prova estaran situades a la plaça de l'Església, al costat de la riera. Es parteix en direcció a la Mare de Déu de Lourdes, i es passa per punts tan emblemàtics com la Creu de Rupit o els jardins de Can Jalpi. Dos són els avituallaments que hi haurà en el recorregut llarg i un en el curt, i a l'arribada hi haurà obsequis per a tots els participants, i el menjar necessari per recuperar forces.

CompeGPS t’orienta

A Arenys de Munt comptem amb la col•laboració de l'empresa CompeGPS Team SL La seva presència serà molt activa. D'una banda aixecaran una carpa per informar a tots els interessats dels seus productes i al seu torn faran demostracions dels seus GPS. A més, els que ho desitgeu podreu comprovar la funcionalitat, utilitat i precisió dels seus roadbooks, que tanta ajuda ens poden oferir a l'hora de sortir a la muntanya amb la bici.

Revisa la teva bici a Muntbikes

Una altra de les col•laboracions especials que tindrem a Arenys de Munt és la de la botiga de ciclisme Muntbikes. Per si us és més còmode o per si sou d'Arenys de Munt o d'alguna altra localitat del Maresme, a Muntbikes podreu tramitar la vostra inscripció a la pedalada, i recollir els dorsals el mateix dissabte. Al seu torn, els responsables de la botiga estan preparant diverses ofertes per a tots els inscrits, com les revisions de les bicis a uns preus molt econòmics.

Tota la informació a http://www.opennatura.com/