Demà dissabte arrenquen els Tres Dies de Cingles

08/10/2010
BTT

Demà dissabte arrenquen els Tres Dies de Cingles

L’entorn dels Cingles de Bertí ja comença a sentir l’emoció de la bicicleta de muntanya. Manquen només tres dies perquè comenci una de les proves més esperades pels amants de la mountainbike, els ‘Tres dies de MTB dels Cingles’. La prova es disputarà els dies 9, 10 i 11 d’ octubre i serà la única que es disputa amb sectors selectius i sectors enllaç al nostre país. Marc Trayter, Iván Oulego, Sandra Santanyés, Ismael Ventura i Umbert Alemara són alguns dels bikers que participaran a la competició. També formaran part de la prova noms tan destacats com els del ciclista Roberto Heras, el pilot de rallyes Nani Roma i el pilot de trial Jeroni Fajardo.
La competició constarà d’un recorregut d’uns aproximadament 200 quilòmetres que els bikers hauran de recórrer en tres dies i superar un desnivell positiu de 4.000 metres. La prova passarà pels termes municipals de Balenyà, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Castellcir, Castellterçol, Collsupina, Gallifa, Granera, Moià, Sant Feliu de Codines, Sant Llorenç Savall, Sant Martí de Centelles, Sant Quirze de Safaja i Sentmenat.

Horaris definits

El ‘campament base’ dels corredors durant els tres dies serà la Zona Esportiva Solanes, situada a Sant Feliu de Codines. El primer que hauran de fer els participants abans d’endinsar-se a la prova será superar les pertinents verificacions administratives previstes pel dissabte 9 d’octubre a les 7 del matí. Tant dissabte com diumenge a les 9h es donarà el tret de sortida de l’etapa i sortiran els primers participants. A partir de les 13h està previst que arribin els primers classificats i a les 18h es publicaran els resultats del dia, la classificació general i les hores de sortida del l’endemà. El dia més esperat serà el dilluns 11, darrer dia de competició i en el que es decidirà tot; serà llavors quan coneixerem el guanyador de la prova. La sortida d’aquesta darrera etapa serà també a les 9h i els primers classificats arribaran cap a les 13h. A les 16h es realitzarà la cerimònia d’entrega de premis. El primer dia els corredors hauran de recórrer uns 38 km de sectors enllaç i 25 km de sectors selectius, el segon dia, diumenge, la distància total serà de 56 km de sectors selectius i 27 km d’enllaç i per últim, dilluns el tram a recórrer serà  ’uns 30 km de sectors enllaç i 29 km de selectius. Els horaris de sortida, classificacions, reglament, els punts d’ inici i final de tram, avituallament i tota la informació rellevant es
pot consultar a l’ Àrea de participants de la pàgina web http://www.3diescinglesmtb.com/. Una imatge valdrà més que mil paraules. Perquè tots els inscrits puguin tenir un record de la seva actuació als ‘Tres dies de MTB dels Cingles’ la organització de la prova posa a la disposició dels corredors la possibilitat d’adquirir les fotografies que es realitzin durant els tres dies de competició. Per a fer-ho els participants hauran d’escriure el seu número de dorsal a l’apartat multimèdia de la pàgina web i un cop allà podran escollir les imatges que desitgin. A banda d’això els participants també comptaran amb un servei de rentat de bicicletes al finalitzar cada etapa, servei de manteniment i reparació de suspensions, cortesia de ‘Nani Racing’, servei de manteniment bàsic i reparació de la bicicleta a càrrec de ‘Doctore Bike’, servei de massatge esportiu al finalitzar l’ etapa, cortesia de l’ Escola Universitària Gimbernat’ i l’ obsequi d’ un mallot. A més, els primers classificats de cada categoria guanyaran també unes ulleres ‘Adidas Evil Eye’.