Les comarques de Lleida tenen un nou Centre BTT

07/10/2010
BTT

Les comarques de Lleida tenen un nou Centre BTT

Ahir dimecres es va inaugurar a Esterri d'Àneu el Centre BTT Valls d'Àneu-Pallars Sobirà, en un acte que va reunir representants de les diverses entitats implicades en el projecte: el Consorci de Turisme de les Valls d'Àneu, l'Agència Catalana de Turisme, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, la Mancomunitat de Municipis de les Valls d'Àneu i, per part de la FCC, la presidenta Carme Mas i el delegat a Lleida, Jordi Vidal.
Aquest nou Centre BTT se suma als cinc espais homologats de què ja disposava la demarcació de Lleida, que a partir d'ara n'aplega sis al seu territori, la tercera part dels divuit que hi ha a tot Catalunya. El centre ofereix informació detallada sobre un ampli ventall de rutes senyalitzades de dificultat i longitud molt diverses que es poden fer des de la localitat d'Esterri d'Àneu, moltes de les quals transiten en part pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Sant Maurici i pel Parc Natural de l'Alt Pirineu. A més, és previst que aviat pugui obrir el Centre BTT de Sort, també al Pallars Sobirà.
Esterri d'Àneu acull també un circuit de BMX, que a hores d'ara espera la visita d'una comissió tècnica de la UCI per homologar-lo com a escenari de proves internacionals.

Nota de Delegació de la F.C.C. a Lleida