Molins de Rei i Masies de Roda acullen l´ Open Infantil Wheeler BCN

05/10/2010

Com cada any la gent de One to One de Molins de Rei va preparar una estupenda cursa amb molts bons circuits per l’inici en el BTT. L’organització com sempre molt bona i el desenvolupament de les curses sense cap incident. La participació va arribar als 78 nens i la van finalitzar 76 i van estar repartits en totes les categories. Al finalitzar la cursa els corredors tenien aigua i fruita per menjar i a més algun regal.
El passat dissabte els amics del BTT Cases Noves organitzaven un Open Wheeler Infantil i la veritat es que tot va sortir perfecte. Els circuits van ser dos, un de petit per les tres primeres categories i un altre de gran per la categoria Aleví i Infantil.
La participació va arribar als 70 nens i la van finalitzar 67 i van estar repartits en totes les categories.  Al finalitzar la cursa els corredors tenien sucs, coca i xocolata per menjar i a més algun regal.