El Gran Premi Massi tindrà el colofó al Outdoor Sports Experience

01/10/2010
BTT

El Gran Premi Massi tindrà el colofó al Outdoor Sports Experience

El GP Massi Copa Catalana Internacional de BTT disputarà aquest diumenge 3 d’octubre a la muntanya de Montjuïc la setena y última prova del calendari 2010 que resoldrà el noms dels campions a les diverses categories del certamen.
L’escenari que el passat mes de juliol va acollir el campionat d’espanya de cross country torna a escena per escriure un apassionant desenllaç de la Copa Catalana. A les 10 del matí es donarà la sortida a la primera cursa, en la que hi prendran part les classes de promoció, de fèmines i Màsters, mentre a les 12 del migdia serà el torn dels grups Elit masculí, Sots-23, Sots-21 i Sèniors. La plaça Minici Natal esdevindrà el punt neuràlgic no només del festival Outdoor Sports Experience, si no també de totes les curses i competicions que es celebraran al llarg del cap de setmana.
La prova plantejarà un circuit d’uns 7 quilòmetres de longitud amb constants pendents i canvis de ritme, trams revirats, que oferirà molt poques concessions per a la recuperació i el descans. El dia de la cursa es preveuen temperatures que superaran els 20 graus tot i que s’anuncia la possibilitat d’algun xàfec.
En categoria masculina Marc Trayter compta amb un coixí de 86 punts que podria resultar determinant per assegurar-se el títol a la categoria Elit. Tot i que de cara a la classificació final es descomptarà el pitjor resultat de l’any, el gironí continuarà defensant una renda considerable que el situa com a principal candidat al títol de campió del GP Massi 2010. Joan Llordella, vencedor a la darrera prova disputada a Calaf, necessitaria pràcticament un nou triomf i esperar una relliscada de Trayter per tal de seguir apurant les seves opcions al campionat. Per la seva banda el sots-23 David Lozano, que ja té lligat el títol de la seva categoria, va arruïnar les seves possibilitats de lluitar per la general després del seu discret resultat a la cursa de Calaf.
Molt interessant es presenta la incerta batalla entre els sots-21, amb Umbert Almenara, Ever Alejandro Gómez i Cristofer Bosque separats per uns pocs punts.
En categoria femenina, la lluita arriba ja resolta a favor d’Anna Villar. La barcelonina, amb la seva quarta victòria de la temporada ara fa dues setmanes, va sentenciar matemàticament el títol. Per darrera, també sembla difícil que Cristina Mascarreras i Maria Mercè Pacios perdin les seves places com a segona i tercera al podi final.

El BTT, actor principal de l’Outdoor Sports Experience

A banda de la celebració del GP Massi, el BTT tindrà un protagonisme molt destacat al festival Outdoor Sports Experience. Així, la plaça Minici Natal acollirà durant tot el cap de setmana un espai amb un circuit tècnic de bicicleta de muntanya i oferirà d’altres activitats, com una sessió d’entrenament amb Marga Fullana el dissabte al matí i una pedalada infantil el dissabte per la tarda amb la presència del campió del món Josep Antoni Hermida.

Nota d´ Ocisport