José Antonio Hermida, a la pedalada infantil de l’Outdoor Sports Experience

01/10/2010
BTT

José Antonio Hermida, a la pedalada infantil de l’Outdoor Sports Experience

Josep Antoni Hermida, que recentment es proclamava al Canadà campió del món de BTT en la modalitat de cross country, serà una de les estrelles que brillaran amb força aquest cap de setmana a la fira Outdoor Sports Experience, que s’instal.larà a la plaça Minici Natal.
El ciclista de Pugicerdà, enrolat a l’equip Multivan Merida, es sumarà el dissabte a les 17:00 hores a la Kids Cup, la pedalada infantil que s’iniciarà una hora abans, per compartir amb els més petits la seva passió per la bicicleta i una sessió magistral d’entrenament.
La pedalada Kids Cup és una de les nombroses activitats esportives i d’oci que oferirà al llarg de dos intensos dies l’Outdoor Sports Experience. Aquesta iniciativa permetrà a nens i nenes de totes les edats la possibilitat de gaudir, des de les 16:00 hores, d’un magnífic circuit de BTT al voltant de la muntanya de Montjuïc. Amb sortida des de la plaça Minici Natal, al costat del Palau Sant Jordi, les joves promeses de la bicicleta podran gaudir de diversos trams que acolliran el dia següent la cursa definitiva de la Copa Catalana Internacional.
Precisament Josep Antoni Hermida és un dels candidats al guardó d`Esportista d’Aventura de l’any que concedirà Ocisport en col.laboració amb el programa Temps d’Aventura de TV3, que impulsa un concurs a través de la seva pàgina web.
I els més grans amb Marga Fullana el dissabte al matí. I per a tots aquells joves i adults que vulguin gaudir de l’experiència única de compartir un entrenament amb els millors especialistes, el dissabte a les 11 del matí la balear Marga Fullana convida tothom a acostar-se fins a Montjuïc amb la bicicleta de muntanya i participar d’una completa sessió d’entrenament en BTT.