Vallter 2000 acull l\'ultima prova de la Copa Catalana DH

29/09/2010
DHi

Vallter 2000 acull l\'ultima prova de la Copa Catalana DH

Aquest diumenge 26 de Setembre de 2010 s'ha posat punt i final  a Vallter 2000 a la temporada de descens amb BTT. L'estació d'esquí s'iniciava en l'organització de curses de descens amb un repte important, acollir la final de 3 campionats, ja que la prova puntuava com a final de la Copa Catalana, final del Callenge Eurodistricte ECT i Campionat Provincial de Girona de l'especialitat. Amb una participació de 108 corredors, es qualifica de molt bona, ja que el Dissabte 25 va caure una nevada i va fer que varis corredors no volguessin prendre la sortida. Sobre un circuit nou, es va posar a prova la perícia dels corredors ja que ningú partia amb l'avantatge de poder entrenar el circuit regularment.
L'Estació d'esquí Vallter 2000 compta amb l'assessorament tècnic del Club de BTT de Forallac: La Tribu BTT. Que va traslladar la seva cursa al ripollès al no poder celebrar la seva cursa per problemes tècnics al baix empordà on ens té acostumats. El circuit de Vallter 2000 compte d'un desnivell acumulat de 500m metres i una distància de 2km100 metres

Per veure totes les clasificacions

Campionat de Girona de Descens amb BTT

La província de Girona està resurgint una vegada més en l'especialitat de descens, s'està consolidant com la província de referència en l'organització de curses d'Espanya, El treball entre altres de 3 clubs: La Tribu BTT (Forrallac) Sengalanassos (Maçanet de Cabrenys) i CC Vilajuïga i l'Equip Ambisist de Fornells de la Selva, fa que torni haver-hi corredors en totes les categories. En l'edició del 2010, La Tribu BTT, s'ha emportat 4 dels 6 títols en joc.
Èlit Homes: Umbert Almenara (MSC-Bikes)
Èlit Dones: Vicky Hernández  (Ambisist)
Junior: Gerard Gispert (La Tribu BTT)
Cadet: Daniel Rubau (La Tribu BTT)
Master-30: Iban Jimenez (La Tribu)                                                                            Veterà: Germà Massot (La Tribu BTT)

Challenge Eurodistricte ECT 2010 de descens amb BTT

La seu de Vallter 2000 posava punt i final a aquest campionat transfronterer, després de les curses de Maçanet de Cabrenys, Vilajuïga i Les Angles (Capcir-Catalunya Nord)
Classificacions Finals del Challenge:
Èlit Homes: David Acedo (Mondraker) 206 punts
Èlit Dones: Silvia Montes (OM Bicis) 135 punts
Master 30: Ivan Acosta (Bike Tandem) 398 punts
Veterans: Ramon Figueres (Moto Igualada) 360 punts
Júnior: Jordi Roig (Perpinyà-DH) 415 punts
Cadet: Geofrey Buysan (Perpinyà-DH) 270 punts
Infantil: Nicolau Perales (Colomina) 342 punts