Els participants dels ‘Tres dies de MTB dels Cingles’ tindran serveis gratuïts a la seva disposició

27/09/2010
BTT

Els participants dels ‘Tres dies de MTB dels Cingles’ tindran serveis gratuïts a la seva disposició

Cada cop falta menys perquè comenci una de les proves més esperades de l’any pels amants de la mountain bike. El compte enrere pels ‘Tres dies de MTB dels Cingles’ ja ha començat i mica en mica es van descobrint els detalls que envoltaran la cursa i els noms dels principals participants. Precisament per a aquests, conscients de que són els veritables protagonistes de la prova, la organització posa a la seva disposició una sèrie de serveis gratuïts perquè tant ells com les bicicletes puguin estar en tot moment en les millors condicions.
És per això que tots els inscrits comptaran amb un servei de manteniment i reparació de suspensions, cortesia de ‘Nani Racing’, servei de rentat de bicicletes al finalitzar cada etapa, servei de manteniment bàsic i reparació de la bicicleta a càrrec de ‘Doctore Bike’, servei de massatge esportiu al finalitzar l’etapa, cortesia de l’ ‘Escola Universitària Gimbernat’ i l’obsequi d’un maillot a tots el participants.  A més, els primers classificats de cada categoria guanyaran també unes ulleres ‘Adidas Evil Eye’, que incorpora totes les característiques dels models d’ulleres més professionals amb filtre d’alta tecnologia LST™ i el sistema Quick Release Hinge™

Un cartell d’alta volada

Aquesta setmana han confirmat la seva presència als ‘Tres dies de MTB dels Cingles’ els gironins Marc Trayter (Campió de l’Open d’Espanya BTT Marató de 2009) i Jeroni Fajardo (Campió del trial de les nacions 2008 i 4rt al Campionat del món de trial outdoor 2008 i 2009). Ambdós pilots s’uneixen d’aquesta manera als noms ja confirmats de Roberto Heras, Sandra Santanyés, Nani Roma, Ismael Ventura i Umbert Almenara entre d’altres. Tots ells estaran presents a l’entorn dels Cingles de Bertí els dies 9 10 i 11 d’octubre.

Inscripcions encara obertes

Els amants de la bicicleta de muntanya que desitgin formar part d’aquest nou esdeveniment, únic al nostre país que es disputa amb sectors selectius i sectors enllaç, poden inscriure’s a través de la pàgina web www.3diescinglesmtb.com tot emplenant el formulari d’inscripció com a màxim fins al proper divendres 1 d’octubre.